Yağ Haberleri

TMO önünde ucuz yağ kuyruğu: Herkes buraya geliyor devletten Allah razı olsun Uzmanlar uyardı! Bu yağı sakın kullanmayın!
KDV indirimi sonrası ayçiçek yağında indirim Sakın bu yağı kullanmayın: Yüksek kolesterol ve kalp hastalıklarını tetikliyor! Market raflarına fahiş fiyatlar geri döndü! Spor yapmadan yağ yaktıran besin...
Bugün de utandık! İşte sözün bittiği yer, Türkiye! Yağ üreticilerinden açıklama: Ayçiçek yağı fiyatlarına neden zam geldi? BİM, A101, Şok, Migros... İşte dolardaki düşüş sonrası marketlerdeki güncel yağ fiyatları Yağ ve süt ürünlerinin fiyatı ne zaman düşer? Tarih verildi Kadın hırsız çetesi marketi böyle soydu Marketler kota koymuştu... Şimdi de raflar boş kaldı Markette ayçiçek yağına zincir vuruldu! İşte yeni Türkiye: Yağ ve şekerden sonra bir ürüne daha kota geldi Bakan Pakdemirli'den ay çiçek yağı ve şeker açıklaması Gıda fiyatları 10 yılın zirvesinde: Yağ fiyatlarında rekor! Ayçiçek yağı fiyatları neden yükseliyor? Araç sahipleri dikkat: 300 lira için aracınızdan olmayın! Ayçiçek yağı fiyatlarında son durum! Skandal olay! Hastalarının deri ve yağlarıyla dans etti Çocuklarıyla birlikte bakın neyi çaldılar Bakan Karaismailoğlu açıkladı: PTT ucuz ayçiçek yağı mı satacak? PTT, ucuza yağ satan şirkete dava açacak PTT ucuz ayçiçek yağı satacak!