Yavuz sultan selim Haberleri

Bakan açıkladı: Erdoğan 3. köprüden geçecek tren için BAE'ye gidiyor Erdoğan ''ortasından tren geçecek'' demişti, tarih belli oldu
Yıllar sonra ortaya atılan, Erdoğan - Gül iddiası İstanbul'un köprüleri ''Serebral Palsi'' için yeşile büründü Yavuz Sultan Selim'in hayatı dizi oluyor FETÖ, Yavuz Sultan Selim'in kaftanını bile çalmaya çalışmış!
Geçiş garantili köprü ve otoyollar için ödeyeceğimiz tutar belli oldu! Yavuz Sultan Selim Köprüsü satışında kur tartışması ! Yavuz Sultan Selim'de Kadına Yönelik Şiddete Karşı turuncu ışıklar yanacak Bayram trafiğinde bu manzara tarih olacak Sürücülere kötü haber ! O saatlerde geçiş yok... Bakan'dan Yavuz Sultan Selim Köprüsü açıklaması Yavuz'un kaftanı 12 yıl sonra evine geri döndü ''Yavuz Selim'in kaftanını FETÖ'ye... 3. Köprü vatandaşın cebini de yaktı 500 TL para cezasına aldırmadılar Kaçak geçenler yandı ! Cezası 500 TL Ulaştırma Bakanı uyardı ! FSM'den kaçak geçenler dikkat Yolcu otobüsleri FSM'yi geri istiyor Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde büyük şok ! Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne ünlülerden özel klip Erdoğan hiç bir müslüman devlet adamının söyleyemediğini söyledi Başbakan Yıldırım'dan iş dünyasını rahatlatan açıklama Rize'de tarihi cami yerle bir edildi !