Ölümü sonrası Volkan Konak'ı hedef alan müftüye bir şok daha
Volkan Konak'ın vefatı sonrası ''Sahnede gebermiş'' diyerek skandal bir paylaşıma imza atan Çatalca Müftüsü hakkında bir soruşturma daha başlatıldı.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde verdiği konser sırasında sahnede fenalaşarak kalp krizi geçiren Volkan Konak, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kuzeyin Oğlu lakaplı şarkıcının vefatı sevenlerini yasa boğdu.
Volkan Konak'ın ölümü sonrası Çatalca Müftüsü A.M.'nin X hesabından yaptığı paylaşım ise tepkilere neden olmuştu.
Müftü, Volkan Konak için ''Sahnede gebermiş, şimdi bize soracaklar nasıl bilirdiniz? Cevabımız bu: böyle bilirdik. Bizim için, bizim içen, için içen, bizim için yanar da elbet'' ifadelerini kullanmıştı.
Kamuoyunun tepkisinin ardından Diyanet İşleri Başkanlığı, müftü hakkında soruşturma başlattı.
BAŞSAVCILIK DA SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Ekonomim'de yer alan habere göre, Çatalca Cumhuriyet Başsavcılığı da Çatalca Müftüsü ile ilgili soruşturma başlattı.
Soruşturma kapsamında müftünün telefonuna el konuldu.
Ayrıca, müftünün AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlık döneminde yaptığı bazı paylaşımlar da incelemeye alındı. Bu içeriklerin hakaret niteliği taşıyıp taşımadığı araştırılıyor.