Engin Civan

engin.civan@haber3.com
TÜM YAZILARI
Ah o Japon yok mu? Haber3.com yazarı Engin Civan yazdı: Ah o Japon yok mu? Bitcoin’i bir Japon (ya da ekibi) buldu. O gün bugündür Dünya bankacılık sistemi diken üstünde…
Hatay deyip geçmeyin! Haber3.com yazarı Engin Civan yazdı: Hatay, depremden önce potansiyel istikrarsız bölgeydi-ki bunu da hissetmiş ve yazmıştım- Fakat Hatay şimdi istikrarsız bir bölgedir. Türkiye’nin Hatay için bundan sonraki modu ‘Survivor Mod’ dur. Türkiye, Deprem ve Komplo Teorileri Haber3.com yazarı Engin Civan yazdı: Türkiye, Deprem ve Komplo Teorileri Dünya'nın ve Türkiye'nin ekonomik durumu ne olacak ? Haber3.com yazarı Engin Civan yazdı: Dünya'nın ve Türkiye'nin ekonomik durumu ne olacak ?
Dünya Kupası'nın Katar Gerçeği Haber3.com yazarı Engin Civan yazdı: Dünya Kupası'nın Katar Gerçeği Şarkıcı Gülşen olayı, istek şarkı cinayeti ve Türkiye Haber3.com yazarı Engin Civan yazdı: Şarkıcı Gülşen olayı, istek şarkı cinayeti ve Türkiye Dr. Bakır Haber3.com yazarı Engin Civan yazdı: Dr. Bakır Çanakkale Köprüsü'nü bir de benden okuyun Engin Civan yazdı: Çanakkale Köprüsü'nü bir de benden okuyun Peki şimdi ne olacak? Engin Civan yazdı: Peki şimdi ne olacak? Rusya - Ukrayna gerilimi Engin Civan yazdı: Rusya - Ukrayna gerilimi Fadıl'ın Ribası Engin Civan yazdı: Bu çelişkiler bugün yeniden vücut buldu, faiz politik kişiliğine yeniden büründü. Amerika'nın Hal-i Pür Melali Ne vefalı komşumuzdun sen Merkel Abla! Engin Civan yazdı: Sanki bütün bunları frenleyen ve statükonun korunması için tutkal görevi yapan kişinin de Merkel Abla olduğunu düşünüyorum. Çaycı markası olarak TL Engin Civan yazdı: Çaycı markası olarak TL Tik Tok Engin Civan yazdı... Son günlerde Amerika'da ilk ve orta okullarda ilginç olaylar yaşanıyor.