Necdet Saraç

saracnecdet@hotmail.com
TÜM YAZILARI
Kayyum dahil her şeyi yapabilirler Haber3.com yazarı Necdet Saraç yazdı: “Hukuksuzluğu, vicdansızlığı “hukuka uygun” diye sunan iktidarın, iktidarda kalmak için yapmayacağı hiçbir kötülük yok!”
Değişimi iktidar değil muhalefet sağlar Haber3.com yazarı Necdet Saraç yazdı: Değişimi iktidar değil muhalefet sağlar Organize kötülük de yenilir Haber3.com yazarı Necdet Saraç yazdı: Şimdi hep birlikte direnme ve hep birlikte kazanma zamanıdır” uyarısını dikkate almalı! İşte o zaman "örgütlü kötülük" hesabı ne olursa olsun yenilir! Kral değil kural istiyoruz Haber3.com yazarı Necdet Saraç yazdı: Kral değil kural istiyoruz
Gerçekçi ol imkansızı iste! Haber3.com yazarı Necdet Saraç yazdı: Gerçekçi ol imkansızı iste! Erdoğan için her yol mübah Haber3.com yazarı Necdet Saraç yazdı: Erdoğan için her yol mübah İlkesizlik bir iktidar politikasıdır Haber3.com yazarı Necdet Saraç yazdı: İlkesizlik bir iktidar politikasıdır Kılıçdaroğlu’nun Londra ziyareti Haber3.com yazarı Necdet Saraç yazdı: Kılıçdaroğlu’nun Londra ziyareti Erdoğan yeni bir şey söylemedi Haber3.com yazarı Necdet Saraç yazdı: Erdoğan yeni bir şey söylemedi... Mağduriyetleri yarıştırmamalı Haber3.com yazarı Necdet Saraç yazdı: Türkiye normalleşecek, hukuk ve demokrasi yeniden ayakları üzerine dikilecekse, atılacak adımlar bellidir... Önce siyasetin değiştirici gücüne inanmalı Haber3.com yazarı Necdet Saraç yazdı: Önce siyasetin değiştirici gücüne inanmalı İstanbul’da sıkıyönetim vardı Haber3.com yazarı Necdet Saraç yazdı: Türkiye’de hukukun ne kadar siyasileştiğini ve iktidarın emrinde olduğuna dün bir kez daha tanıklık ettik İki çizgi mücadelesi: Vahdettin ve Atatürk Haber3.com yazarı Necdet Saraç yazdı: İki çizgi mücadelesi: Vahdettin ve Atatürk Kutuplaştırıcı siyaset AKP’yi küçültüyor Haber3.com yazarı Necdet Saraç yazdı: Kutuplaştırıcı siyaset AKP’yi küçültüyor Kılıçdaroğlu sistemle hesaplaşıyor Haber3.com yazarı Necdet Saraç yazdı: AKP’de giderek artan “kaybediyoruz” paniğinin önemli bir nedeni de bu. Kılıçdaroğlu sistemle hesaplaşıyor!