Tecavüz davasından böyle aklandı: Kazayla oldu !

Tecavüz davasından böyle aklandı: Kazayla oldu !
Güncelleme:

Suudi Arabistan'lı bir milyoner, "Kazayla oldu" dedi tecavüz davasından aklandı..

Suudi gayrimenkul komisyoncusu Ehsan Abdulaziz, İngiltere’nin başkenti Londra’da 18 yaşındaki genç bir kadına tecavüz etmekle ilgili yargılandığı davadan beraat etti.

Sözcü'deki habere göre 46 yaşındaki Suudi milyoner, birlikte dışarıda eğlendikten sonra Londra’daki dairesine gelen 18 yaşındaki genç kadına tecavüz etmekle yargılanıyordu.

24 yaşındaki bir kadın ve onun 18 yaşındaki kadın arkadaşıyla birlikte gece dışarı çıkan Suudi milyoner, koltukta uyuyakalan 18 yaşındaki genç kadının üzerine düştüğünü ve onunla yanlışlıkla birlikte olduğunu iddia etti. Üzerine düştükten sonra açık olan penisinin yanlışlıkla genç kadının vajinasına penetre olduğunu öne süren Suudi milyoner, tecavüz davasından aklandı.

Londra’da Southwark Crown mahkemesi, evli ve 1 çocuk babası Ehsan Abdulaziz hakkındaki iddiaları değerlendirdi.

Geçtiğimiz yıl ünlü gece kulübü Cirque le Soir’da 24 yaşındaki kadınla tanışan Abdulaziz, hakkında tecavüz iddiası öne süren 18 yaşındaki kadın ile de bu kişi sayede tanıştı. Birlikte içki içen üçlü, gecenin sonunda Suudi milyonerin Aston Martin’deki evine geçti.

Evde içki içmeye devam eden gruptan 24 yaşındaki genç kadın ve Abdulaziz, birlikte olmak üzere başka odaya geçti. Koltukta uyuyan ikinci genç kadın, sabah erken saatlerde Ehsan Abdulaziz’in kendisine saldırdığını ve zorla birlikte olmaya çalıştığını ileri sürdü.

Ehsan Abdulaziz ise hakkındaki tüm iddiaları yalanladı. Genç kadının yanına, uyurken rahat etmesi için tişört vermeye geldiğini söyleyen Suudi iş adamı, bir anda karşısında Abdulaziz’i gören genç kadının da önce kendisini öpmeye çalıştığını, reddedildiğinde ise kendisini iterek kaçtığını ve hakkında tecavüz iddiası öne sürdüğünü belirtti.

Genç kadının vajinasından alınan Abdulaziz’in sperm örneklerinin, erekte olan penisiyle genç kadının üzerine düşen Abdulaziz’den geçtiği bildirildi. Abdulaziz, yaşananların “kazayla” olduğunu iddia etti.

Mahkeme, tüm suçlamalara rağmen tecavüz davasında Ehsan Abdulaziz’i akladı.