pcdepo.com'dan alışveriş yapanların parası buhar oldu !

pcdepo.com'dan alışveriş yapanların parası buhar oldu !
Güncelleme:

İnternetten bilgisayar satışı yapan pcdepo.com adlı siteden alışveriş yapanlar ne bilgisayarlarını geri alabildi ne de ödedikleri paralarını...

Teknoloji dünyası, Norma Bilgisayar Dış Ticaret Şti. (pcdepo.com) üzerinden satışı yapılmasına karşın teslim edilmeyen binlerce ürünle çalkalanıyor. 13 yıla yakın bir süreden beri faaliyet gösteren pcdepo.com isimli e-ticaret sitesi, büyük indirimleri görerek dizüstü bilgisayar satın alan teknoloji tutkunları mağdur oldu. Haftalar geçmesine rağmen sipariş ettikleri bilgisayarlar bir türlü kargoya verilmedi.

Hürriyet gazetesinden Kazım Ataer ve Dinçer Gökçe'nin haberine göre dizüstü bilgisayar siparişi veren kişilerin ödediği para 2 bin TL ile 4 bin TL arasında değişiyor. Ödemelerini kredi kartı üzerinde yapan olduğu gibi banka havalesi ile yapan da var.  Birçok kişi, şirketten sağlıklı bir yanıt alamayınca yaptıkları ödemenin iadesi için çeşitli girişimlerde bulunuyor. Kimileri ise Tüketici Hakem Heyetlerine başvurma planı yapıyor.

Kredi kartı ve havale ile ödemeyi gerçekleştiren ve dolandırıldığını düşünen vatandaşlar şirketin telefonlarını aradı. Ama açan olmadı. İnternet sitesinde yazan şirket adresine gitti; ama bu kez de sözkonusu işyerinin kapandığını gördü. Hürriyet Dünyası’nın cep telefonunda aradığı şirket sahibi Sinan Yener’e de ulaşılamadı.