Haber3 SON DAKİKA EN ÇOK OKUNANLAR MANŞETLER FOTO GALERİ VİDEO
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkari
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • İstanbul
  • İzmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
BIST 10.951
Altın 5.776
Dolar 42,53
Euro 49,63
Yaşam Haber Spor Magazin Otomobil Teknoloji Kadın Sağlık Hayvanlar Alemi
  1. Anasayfa
  2. Foto Galeriler
  3. Haber
  4. Diş ameliyatı için gitti; gözünü yoğun bakımda açtı

Diş ameliyatı için gitti; gözünü yoğun bakımda açtı

İstanbul Sancaktepe’de özel bir diş kliniğine tedavi olmak için giden 60 yaşındaki vatandaş, asistan doktorun yanlış müdahalesi sonrasında yüzünde ve vücudunda şişlikler meydana geldi.

09 Haziran 2023  Saat: 14:05 Güncelleme: 07 Kasım 2024 05:55
Diş ameliyatı için gitti; gözünü yoğun bakımda açtı - Resim: 1

İHA'nın haberine göre Olay, geçtiğimiz Şubat ayında Sancaktepe’de bulunan özel bir diş kliniğinde meydana geldi. İddiaya göre, L.G. (60) isimli vatandaş diş tedavisi için özel bir kliniğe gitti. Tedavisine başladığı sırada asistan doktorun verdiği narkoz sonrası yaşlı kadın fenalaşmaya başladı. Klinik personeli ise yaşlı kadına bu durumun normal olduğunu söyleyerek yaklaşık 3 saat boyunca klinikte tuttu, defalarca ağrı kesici iğne yaptı. 

1 / 5
Diş ameliyatı için gitti; gözünü yoğun bakımda açtı - Resim: 2

Eve gittiğinde yüzünde ve vücudunda şişlikler oluşmaya başlayan L.G., Sancaktepe Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan L.G. yoğun bakıma alındı. Yapılan kontroller sonrası diş kliniğinde yapılan müdahalenin ardından enfeksiyonun vücuda yayıldığının belirlenmesiyle yaşlı kadın ameliyata alındı. L.G., tedaviler sonrası hayata tutundu. Diş kliniği tarafından mağdur edildiğini belirten L.G., olay sonrası hastane yönetiminin tüm dişlerini ücretsiz yapmayı teklif ettiğini iddia etti. L.G.’in konuya ilişkin şikayetçi olduğu öğrenildi. Hastane yönetimiyse iddiaları reddetti.

2 / 5
Diş ameliyatı için gitti; gözünü yoğun bakımda açtı - Resim: 3

Yaşanan olaya ilişkin konuşan L.G., “Ben bu kliniğe çürük dişimi çektirmek için geldim. Dişimde iltihap vardı. Asistan doktor dişime morfin vurduğu esnada acıdan kıvrandım. Kendisini uyardım. Beni dinlemedi. Bir anda şiş oluşmaya başladı. Beni bir odaya koydular. Eşim onlardan yardım istedi ‘ölüyor’ dedi, onlar ‘ölmez’ diyor. Ağzıma sürekli ağrı kesici iğne yaptılar. Ağzımdan kan çıkıyordu. Ağrı kesicileri yapıp bizi eve gönderdiler. Göğsüm ve kollarım şişince akşam saatlerinde hastaneye gittik. Beni ameliyata aldılar. Diş kliniğinde vurulan morfin sonrası enfeksiyon boyun kısmımda toplanmış. Beni direkt ameliyata aldılar, yoğun bakımda kaldım. Doktorlar yaşamaz demişler aileme. 3 kere öldüm 3 kere dirildim. Diş kliniğindeki asistan doktor hatasını kabul ediyor. Diş kliniğinin sahibi gelerek dişlerimi ücretsiz yaptırmayı teklif etti. İnsan canı bu kadar ucuz mu?” dedi.

3 / 5
Diş ameliyatı için gitti; gözünü yoğun bakımda açtı - Resim: 4
4 / 5
Haber3
Gizlilik İlkeleri Künye İçerik Kaldırma Talebi Reklam İletişim İnsan Kaynakları

Yasal Uyarı: Sitemizdeki tüm yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilmeden kullanılması kesinlikle yasaktır.

Yazılım & Tasarım:
Bilgin Pro
Haber3
  • Anasayfa
  • Son Dakika
  • Manşetler
  • Çok Okunanlar
  • Foto Galeri
  • Yazarlar
  • Güncel
  • Ekonomi
  • Memur
  • Çalışma Hayatı
  • Otomobil / Motosiklet
  • Magazin
  • Spor
  • Dünya
  • Medya
  • Kadın
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Sitene Ekle
  • Hava Durumu
  • İçerik Kaldırma Talebi
  • RSS
© 2025 Haber3.com Tüm hakları saklıdır. İçeriklerin izinsiz kopyalanması yasaktır.