Elinde oyuncak silahla beIN Sports'u basan zanlının ifadesi ortaya çıktı
İstanbul'da dün Süper Lig'in yayıncı kanalı Bein Sport'un binasına elinde oyuncak silahla girip spor yorumcusu Güntekin Onay ile görüşmek istediğini söyleyen şüphelinin ifadesi ortaya çıktı.
Olay, dün saat 11.30 sıralarında TV8-Beinsport’un Ayazağa Mahallesi’ndeki binasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, binaya gelen ve silah gösteren K.S., kanaldaki bir yorumcunun güvenlik görevlisi olan eşi E.S.’ye (40) hakaret ettiğini öne sürdü.
K.S., yorumcunun özür dilemesini istedi. Olay yerine gelen Sarıyer Devriye Ekipler Amirliği polisleri, K.S. ile görüşerek şüpheliyi ikna etti. K.S., yaklaşık yarım saat sonra binadan çıkarılarak emniyete götürüldü.
Şüphelinin silahının oyuncak olduğu belirlendi. Diğer yandan yaşanan olayla ilgili Sarıyer Devriye Ekipler Amirliği polislerinin şüpheliyle müzakere ettiği anların görüntüleri de ortaya çıktı.
İfadesi alınan K.S.’nin hurdacılık yaparak geçimini sağladığını söylediği öğrenildi. K.S., "Ben daha önceden eşimin telefonuna kurmuş olduğum uygulama üzerinden eşimin konuşmalarını dinleyebiliyorum. 9 Kasım günü yine telefonda konuşmaları dinledim ve bir olaya canının sıkıldığını anladım. Akşam eve geldiğinde birşey olmadığını söyledi. Amirleriyle telefonda ne konuştuğunu sordum. Çünkü konuşmaları tek taraflı duyabiliyordum. Biraz üzerine gittim. Bunun üzerine bana iş yerinde yemek siparişi yüzünden spor yorumcusu olan bir kişinin kendisini azarladığını, hakaret ettiğini ve bağırdığını söyledi. Ben de bunun üzerine sinirlendim ve gece sinirden hiç uyuyamadım" dedi.