Haber3 SON DAKİKA EN ÇOK OKUNANLAR MANŞETLER FOTO GALERİ
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkari
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • İstanbul
  • İzmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
BIST 11.215
Altın 6.155
Dolar 42,93
Euro 50,56
Yaşam Haber Spor Magazin Otomobil Teknoloji Kadın Sağlık Hayvanlar Alemi
  1. Anasayfa
  2. Foto Galeriler
  3. Haber
  4. İstanbul'daki kan donduran cinayette Ayşe'nin katil zanlısından mahkemede şoke eden savunma!

İstanbul'daki kan donduran cinayette Ayşe'nin katil zanlısından mahkemede şoke eden savunma!

İstanbul'da eski bir polis memuru tarafından öldürülerek cesedi bavulla yol kenarına bırakılan üniversite öğrencisi Ayşe T. cinayetinde katil zanlısı ile birlikte 8 sanık ilk kez hakim karşısına çıkarken, duruşma salonu bir anda karıştı.

29 Aralık 2025  Saat: 14:16 Kaynak: DHA / İHA Güncelleme: 29 Aralık 2025 14:25
İstanbul'daki kan donduran cinayette Ayşe'nin katil zanlısından mahkemede şoke eden savunma! - Resim: 1

Küçükçekmece’de eski polis memuru Cemil Koç tarafından öldürülen ve cesedi bavulla yol kenarına bırakılan üniversite öğrencisi Ayşe T. cinayetine ilişkin davanın görülmesine bugün başlanıyor. Katil zanlısı C.K.'un da bulunduğu 9 sanık ilk kez hakim karşısına çıktı.

1 / 6
İstanbul'daki kan donduran cinayette Ayşe'nin katil zanlısından mahkemede şoke eden savunma! - Resim: 2

Salonda C.K., E.T.'a bakması üzerine, E.T. tepki gösterdi. C.K.'un, "İstediğim yere bakarım" demesi üzerine, müşteki E.T., masada bulunan Ayse T.’ın fotoğrafının bulunduğu çerçeveyi ve suyu sanıklara fırlattı.  Mahkeme Başkanı sanıkların sadece kürsüye dönük olması konusunda uyarıda bulundu.

2 / 6
İstanbul'daki kan donduran cinayette Ayşe'nin katil zanlısından mahkemede şoke eden savunma! - Resim: 3

Duruşmada ilk olarak tutuklu sanıklardan C.A.savunma yaptı. C.A.savunmasında, "Cesedin bavula konup taşınmasıyla ilgili bir bilgim yok. E.T. benim için Ayşe T. ile C.K. imam nikahı yaptığında şahit olduğumu söylemiş ama bu doğru değil. C.K. bana Ayşe T.'yi karısı olarak tanıtmıştı. C.K.'in evini Ayşe T. ile birlikte biz dizdik. Ayşe T. ve C.K., beraber İstanbul'da benim yanıma geldiler. Ben C.K.'in ailesini yakından tanırım. Çoğu işinde de yardımcı olurum. Arabası bozulduğunda ben tamir etmiştim. Biz en son 8 Temmuz'da görüştük, yüzlerinde hiçbir darp izi yoktu. O gün de bir araba tamir işi vardı. Biz hep beraber arabanın tamirine oradan da, C.K.'in evine gittik. C.K. benden bir telefon bulmamı istedi. Ben gidip bir telefon buldum ve C.K.'e götürdüm. C.K. benden E.T.'yı yanından alıp, yurda bırakmamı istedi. Ben de E.T.'yı alıp, yurda bırakıcaktım, yolda C.K. beni aradı, 'E.T.'yı geri getir, ben Ayşe T.'yi yurda bırakırım' dedi. E.T.'da bana, 'yurda gidelim, eşyalarımı alayım' dedi. Biz yurda gittik ve eşyaları aldık. Kapının önünde Ayşe T.'nin ayakkabılar vardı. E.T., 'kardeşim nerede?' deyince, C.K. 'burada yok' dedi. E.T. benden, onu C.K.'in evine götürmemi istedi. Biz de eve giderken, C.K. tekrar aradı, bu sefer bize, 'Benim Kocaeli'nde işim çıktı, ben E.T.'nın eşyalarını yurdun önünden alırım' dedi. E.T. eve gidip Ayşe T.'yi almak istedi. Eve gittik C.K. evdeydi, kapının önünde Ayşe T.'nin ayakkabılar vardı. E.T., 'kardeşim nerede?' deyince, C.K. 'burada yok' dedi. E.T., geri yurda dönmek istedi. E.T. ile yolda giderken bana, C.K. ile Ayşe T.'nin beraber olmasını istemediğini söyledi. Biz yurda vardık, görevliye sorduk, bize Ayşe T.'nin yurda gelmediğini söylediler. Biz C.K.'in evine geri gittik, evde temizlikçiler vardı, C.K. evde yoktu. Ayşe T.'ye de ulaşamadık. Bunun üzerine E.T., polise giderek şikayetçi oldu. Bir gün sonra polisler beni aradı ve karakola gittim. Ben bu cinayeti polislerden öğrendim, benim bu olayla ilgim yoktur. Ben, E.T. ve Ayşe T.'ye abilik yaptım başka amacım yoktu" dedi.

3 / 6
İstanbul'daki kan donduran cinayette Ayşe'nin katil zanlısından mahkemede şoke eden savunma! - Resim: 4

Öte yandan duruşma salonunca C.K.'un, Ayşe T.'nin ikiz kız kardeşi E.T.'ye bakması üzerine, E.T. duruma tepki gösterdi. C.K.'un, "İstediğim yere bakarım" sözleri üzerine, E.T. masada bulunan Ayşe T.’ın fotoğrafının bulunduğu çerçeveyi ve suyu sanıklara attı. Bunun üzerine Mahkeme Başkanı sanıkların sadece kürsüye dönük olması konusunda uyarıda bulundu.

4 / 6
Haber3
Gizlilik İlkeleri Künye İçerik Kaldırma Talebi Reklam İletişim İnsan Kaynakları

Yasal Uyarı: Sitemizdeki tüm yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilmeden kullanılması kesinlikle yasaktır.

Yazılım & Tasarım:
Bilgin Pro
Haber3
  • Anasayfa
  • Son Dakika
  • Manşetler
  • Çok Okunanlar
  • Foto Galeri
  • Yazarlar
  • Güncel
  • Ekonomi
  • Memur
  • Çalışma Hayatı
  • Otomobil / Motosiklet
  • Magazin
  • Spor
  • Dünya
  • Medya
  • Kadın
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Sitene Ekle
  • Hava Durumu
  • İçerik Kaldırma Talebi
  • RSS
© 2025 Haber3.com Tüm hakları saklıdır. İçeriklerin izinsiz kopyalanması yasaktır.