Kaldırımda yürüyen kadın kanalizasyona düştü, rögar kapağı üzerine kapandı
Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde, kaldırımda yürüyen 31 yaşındaki bir kadın tam oturmamış rögar kapağına basarak kanalizasyona düştü. Kapağın üzerine kapandığı korkunç kazada kadın, çevredekilerin yardımıyla kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.
Kaynak: İHA
Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde geçtiğimiz pazar günü sabah saatlerinde meydana gelen ve güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan akılalmaz kaza, izleyenlerin kanını dondurdu.
Şehrin işlek caddelerinden birinde, cep telefonuyla konuşarak kaldırımda yürüyen 31 yaşındaki bir kadın, yerine tam oturtulmamış olan rögar kapağına basmasıyla birlikte aniden kanalizasyon çukuruna düştü.
Talihsiz kadının çukura düşmesinin hemen ardından ağır demir rögar kapağının tekrar üzerine kapanması, olayın vahametini daha da artırdı.
Çevredekiler Yardıma Koştu: Kadın Hastaneye Kaldırıldı
Saniyeler içinde gerçekleşen korkunç olayı gören çevredeki vatandaşlar ve yoldan geçen bir motosiklet sürücüsü anında yardıma koştu.