Lisede uzun namlulu dehşet: Rastgele ateş açtı, 16 yaralı var! Öğrenciler camdan atlayıp kaçtı!
Şanlıurfa’da Siverek Ahmet Koyuncu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kana bulandı! Okula giren kimliği belirsiz saldırgan, çevredekilere rastgele ateş açtı. Silahlı saldırıda ilk belirlemelere göre 10 öğrenci, 4 öğretmen, 1 polis ve kantin görevlisi yaralandı. Canını kurtarmak isteyen öğrencilerin pencerelerden atladığı o dehşet anlarında bölgeye Özel Harekat ekipleri sevk edildi.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesindeki Ahmet Koyuncu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde eski bir öğrenci tarafından düzenlenen silahlı saldırıda 10 öğrenci, 4 öğretmen, 1 polis ve 1 kantin işletmecisi yaralandı. Pompalı tüfekle dehşet saçan 19 yaşındaki saldırgan, olayın ardından aynı silahla hayatına son verdi.
Edinilen bilgiye göre, Hasan Çelebi Mahallesi'nde bulunan Ahmet Koyuncu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde eski bir öğrenci silahlı saldırı gerçekleştirdi.
19 yaşında olduğu öğrenilen bir kişi, elindeki uzun namlulu silahla okul bahçesi ve içerisinde rastgele ateş açtı.
Silahlı saldırıda ilk belirlemelere göre 10 öğrenci, 4 öğretmen, 1 polis, 1 kantin işletmecisi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve özel harekat ekipleri sevk edildi.