Sokak ortasında cinayet: Elinde jiletle sokağı birbirine katan şüpheli silahla vuruldu
Kocaeli'nin İzmit ilçesinde iddiaya göre jiletle esnafa ve vatandaşlara rahatsızlık veren şahıs, silahla vurularak öldürüldü.
Kaynak: İHA
Olay, 23.00 sıralarında, Kocaeli'nin İzmit ilçesi Yenidoğan Mahallesi Derince Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre esnafa ve vatandaşlara elinde jiletle rahatsızlık verdiği iddia edilen Ö.Ş. ile yoldan geçenler arasında yaşanan tartışma büyüdü.
Şahıslardan birisi, çevreye rahatsızlık veren Ö.Ş.'e ateş etti. Olay yerine çok sayıda polis ekibi ile sağlık ekipleri sevk edildi.
Ağır yaralı olarak Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ö.Ş., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Olayın ardından polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Ekipler cadde üzerinde delil araştırması yaptı. Olayla ilgili gözaltların bulunduğu öğrenildi. Öte yandan yaşanan hareketlilik cep telefonu kameralarına anbean yansıdı.