Haber3 SON DAKİKA EN ÇOK OKUNANLAR MANŞETLER FOTO GALERİ VİDEO
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkari
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • İstanbul
  • İzmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
BIST 10.919
Altın 5.760
Dolar 42,52
Euro 49,59
Yaşam Haber Spor Magazin Otomobil Teknoloji Kadın Sağlık Hayvanlar Alemi
  1. Anasayfa
  2. Foto Galeriler
  3. Kadın
  4. Dünyanın en özel gelinlikleri Türkiye'de sergilendi

Dünyanın en özel gelinlikleri Türkiye'de sergilendi

Avrupa'nın en büyük moda fuarlarından IF Wedding Fashion İzmir-Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, görkemli bir törenle kapılarını açtı.

20 Kasım 2024  Saat: 09:00 Kaynak: İHA Güncelleme: 20 Kasım 2024 09:03
Dünyanın en özel gelinlikleri Türkiye'de sergilendi - Resim: 1

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ tarafından Ege Giyim Sanayicileri Derneği partnerliğinde düzenlenen IF Wedding Fashion İzmir - Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı; modanın ve gelinliğin başkenti İzmir'de 18. kez kapılarını açtı.

1 / 9
Dünyanın en özel gelinlikleri Türkiye'de sergilendi - Resim: 2

18. kez düzenlenen, her geçen yıl daha da büyüyerek sektörün temsilcilerini ve önde gelen isimlerini buluşturan IF Wedding Fashion İzmir, 19-22 Kasım tarihlerinde Fuar İzmir'de misafirlerini ağırlayacak.

2 / 9
Dünyanın en özel gelinlikleri Türkiye'de sergilendi - Resim: 3

İzmir'in gelinlik ve abiye sektöründe çok önemli bir konumda olduğunu belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Zafer Levent Yıldır, “IF Wedding Fashion İzmir - Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, rüştünü çoktan ispat etmiş bir organizasyon. İzmir'in sektörde öncü rolünün burada çok büyük bir etkisi var. Türkiye, Avrupa'nın en büyük gelinlik imalatçılarından biri. Sektörün çoğunluğu küçük ve orta büyüklükteki işletmelerden oluşuyor. Bunların yüzde 70'i İzmir'de faaliyet gösteriyor. Ülkemizde 1 milyar doların üzerinde gelinlik ihracatı yapılıyor. İzmir'in bu ihracattaki payı, yüzde 70. Hem de Fransa, İtalya ve İspanya gibi modada söz sahibi ülkelerle yarışıyor. Bu güçlü konum tabi ki İzmir'deki üreticiler sayesinde oluyor. Tarihi Kemeraltı çarşısındaki mağazalar, bizi Avrupa'ya bağlayan yolu gösteriyor. Hepsi çok kıymetli. Fuar da kentimizin sektördeki belirleyici konumunu, uluslararası rekabeti pekiştiriyor” diye konuştu.

3 / 9
Dünyanın en özel gelinlikleri Türkiye'de sergilendi - Resim: 4

Uluslararası moda dünyasının yönünü belirleyecek IF Wedding Fashion İzmir kapsamında bu yıl 15'incisi düzenlenen Gelinlik Tasarım Yarışması'nda finale kalan isimlerden ödül kazananlar, açılış günü düzenlenen defilede belli oldu.

4 / 9
Haber3
Gizlilik İlkeleri Künye İçerik Kaldırma Talebi Reklam İletişim İnsan Kaynakları

Yasal Uyarı: Sitemizdeki tüm yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilmeden kullanılması kesinlikle yasaktır.

Yazılım & Tasarım:
Bilgin Pro
Haber3
  • Anasayfa
  • Son Dakika
  • Manşetler
  • Çok Okunanlar
  • Foto Galeri
  • Yazarlar
  • Güncel
  • Ekonomi
  • Memur
  • Çalışma Hayatı
  • Otomobil / Motosiklet
  • Magazin
  • Spor
  • Dünya
  • Medya
  • Kadın
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Sitene Ekle
  • Hava Durumu
  • İçerik Kaldırma Talebi
  • RSS
© 2025 Haber3.com Tüm hakları saklıdır. İçeriklerin izinsiz kopyalanması yasaktır.