Haber3 SON DAKİKA EN ÇOK OKUNANLAR MANŞETLER FOTO GALERİ VİDEO İstanbul  27 °
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkari
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • İstanbul
  • İzmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
Euro 45,55
BIST 9.137
Altın 4.287
Dolar 39,56
Euro 45,55
BIST 9.137
Yaşam Haber Spor Magazin Otomobil Teknoloji Kadın Sağlık Hayvanlar Alemi
SON DAKİKA
İRAN'DAN İSRAİL'E YENİ FÜZE SALDIRISI
  1. Anasayfa
  2. Foto Galeriler
  3. Magazin
  4. Başak Sayan: 'Erkek sizin için yanıp tutuşmalı'

Başak Sayan: 'Erkek sizin için yanıp tutuşmalı'

Başak Sayan: 'Erkek sizin için yanıp tutuşmalı'

24 Mayıs 2015  Saat: 09:50 Güncelleme: 28 Aralık 2021 19:21
Başak Sayan: 'Erkek sizin için yanıp tutuşmalı' - Resim: 1

Başak Sayan çiceği burnunda bir gelin. Eşi Murat Vardal için “Ruh ikizimi buldum” diyor. Vardal’ın çok iyi bir baba olacağına inandığı için artık çocuk fikrine de sıcak bakan Sayan, gözü kara biri olduğunun altını çiziyor. Kendini bazen seksi bazen ise çocuksu hissettiğini belirtiyor. 

1 / 13
Başak Sayan: 'Erkek sizin için yanıp tutuşmalı' - Resim: 2

'Komedi oynamak güzel bir kadın için kolay değil'Şu sıralar Milat dizisinde izlediğimiz Başak Sayan dizinin senaristlerinden de biri. Komedi mi dram mı diye sorduğumuz oyuncu “ Komedi oynarken kendi görselliğinizi arka plana atmanız gerekir. Bu aralar drama dönemindeyim” diyor. Bir süre önce evlenen Sayan, “İlahi düzen bizi bir araya getirdi. Murat ruh eşim” diyor. 

2 / 13
Başak Sayan: 'Erkek sizin için yanıp tutuşmalı' - Resim: 3

Milat dizisinin çekimleri nasıl gidiyor? Rolünüzden ve bu rolü neden kabul ettiğinizden bahsedelim… Milat’ın çekimleri çok iyi gidiyor. Sürekli Ankara ile İstanbul arasında mekik dokuduğum için çok yoruluyorum ancak sonuç beni mutlu etmeye yetiyor. Oynadığım Esin Alpkaya karakteri izleyiciyi zaman içinde epey şaşırtacak hatta şok edecek bir karakter. Çok zeki, ne zaman ne yapacağı belli olmayan, beş hamle sonrasını bile planlayan bir stratejist aslında Esin. İş dünyasında yükselmek dışında bir arzusu yok gibi görünse de zamanla izleyici onu güdüleyen nedenleri anlayacak ve Esin’e hak vermeye başlayacak. Bu diziyi bugüne kadar oynadığım tüm dizilerden farklı olduğu için kabul ettim. Her işe başlarken içimde o işe dair bir his oluşur. Milat bana ben Amerika’da iken geldi. Hiç düşünmeden evet dedim. Ne uzaklığı, ne zorluklarını... Dizinin dördüncü bölümünü çekerken senaryo yazmam konusunda teklif gelince neden içimdeki sesin bu işe girmem gerektiğini söylediğini anladım. Beşinci bölümden beri Sabri Saydam ve Gökmen Turnalı ile birlikte senaryoyu yazıyoruz. 

3 / 13
Başak Sayan: 'Erkek sizin için yanıp tutuşmalı' - Resim: 4

Tarihi dizileri daha mı çok seviyorsunuz? Hangi dönemde yaşamak isterdiniz? Tarihi dizileri daha çok seviyorum evet. Geçmişe gidebilmek gibi lüksümüz olmadığından kendimi öyle tatmin ediyorum sanırım. Tarih okumayı da her zaman çok sevmişimdir. Ancak ne zamanlarda yaşamış olmayı istersin diye soracak olursanız cevabım hiçbir zaman. Şu anda yaşıyor olmaktan memnunum. Ancak bir zaman makinesi ile geçici bir süre belli bir döneme gitmem gerekirse kesinlikle tercihim Antik zamanlar olurdu. Antik Mısır’dan başlar Mu’ya kadar giderdim. 

4 / 13
Yükleniyor...
Haber3
Gizlilik İlkeleri Künye İçerik Kaldırma Talebi Reklam İletişim İnsan Kaynakları

Yasal Uyarı: Sitemizdeki tüm yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilmeden kullanılması kesinlikle yasaktır.

Yazılım & Tasarım:
Bilgin Pro
Haber3
  • Anasayfa
  • Son Dakika
  • Manşetler
  • Çok Okunanlar
  • Foto Galeri
  • Yazarlar
  • Güncel
  • Ekonomi
  • Memur
  • Çalışma Hayatı
  • Otomobil / Motosiklet
  • Magazin
  • Spor
  • Dünya
  • Medya
  • Kadın
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Sitene Ekle
  • Hava Durumu
  • İçerik Kaldırma Talebi
  • RSS
© 2025 Haber3.com Tüm hakları saklıdır. İçeriklerin izinsiz kopyalanması yasaktır.