Selen Görgüzel'den ''göğüs uçlarımı göremiyorsunuz'' diyen Sinan Akçıl'a olay olan tepki
Pop müziğin yıldız ismi Edis'in İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’ndaki konserinde giydiği transparan kıyafet üzerinden başlayan tartışmada Sinan Akçıl "göğüs uçlarımı göremiyorsunuz" diyerek imalı bir şekilde dahil olurken Akçıl 'a ünlü şarkıcı Selen Görgüzel'den olay olacak bir yanıt geldi.
Türk pop müziğine damgasını vuran Edis'in İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava'da verdiği konserde tercih ettiği transparan kıyafeti konsere damgasını vururken ünlü arabeskçi Ferman Toprak'ın gösterdiği tepki olay olmuştu.
Edis'in transparan tarzını eleştiren arabesk şarkıcısı Ferman Toprak sinirlerine hakim olamadı ve "Artık bu işin b..unu çıkartıyorlar" dedi.
Ferman Topğrak, Edis'in transparan kıyafeti ile ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Artık bu işin b..unu çıkartıyorlar, ulan sesin var, şarkıların güzel neden bu haller, neden Avrupa'nın yaptığı güzel işleri yapmıyoruz da bizim kültürümüze ters olan her şeyi yapıyorsunuz? Evlatlarımıza gençlerimize kötü örnek oluyorsunuz yeter."
Edis'in sahne kıyafeti üzerinden başlayan "transparan" tartışmalarına önce Sinan Akçıl ardından da Selen Görgüzel de dahil oldu.