Haber3 SON DAKİKA EN ÇOK OKUNANLAR MANŞETLER FOTO GALERİ VİDEO
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkari
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • İstanbul
  • İzmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
BIST 10.998
Altın 5.774
Dolar 42,51
Euro 49,56
Yaşam Haber Spor Magazin Otomobil Teknoloji Kadın Sağlık Hayvanlar Alemi
  1. Anasayfa
  2. Foto Galeriler
  3. Otomobil / Motosiklet
  4. Bakan Togg ile şehir turunda

Bakan Togg ile şehir turunda

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg'u, milletvekili adayı olduğu Trabzon sokaklarında kullandı.

13 Nisan 2023  Saat: 14:32 Güncelleme: 14 Şubat 2024 15:56
Bakan Togg ile şehir turunda - Resim: 1

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, milletvekili adayı olduğu Trabzon'da Togg'u deneyimledi. 

1 / 4
Bakan Togg ile şehir turunda - Resim: 2

Trabzon Büyükşehir Belediyesi önünde açıklama yapan Karaismailoğlu, Türkiye’de, dünyanın en akıllı cihazlarından birini ürettiklerini söyledi. 

2 / 4
Bakan Togg ile şehir turunda - Resim: 3

Türkiye’nin aradaki 100 yıllık farkı 20 yılda ortadan kaldırdığını dile getiren Karaismailoğlu, "1961 yılında demiryolu mühendislerinin Eskişehir’de üretmiş olduğu devrim otomobilinden, devrin otomobiline geldik. Teknolojinin en yükseği ile piyasaya girerek aradaki farkı ortadan kaldırdık. Türkiye’nin akıllı cihazı Türkiye’nin akıllı yollarında seyahat etmeye başladı. Bugün kendi yerli ve milli arabamızdan bahsediyoruz. Türkiye, yedek parçaları bildiğimiz markalara ihraç ediyor aslında. Kendi markasıyla bütün dünya yollarında seyahat edecek. Türkiye, demiryollarında da kendi ekipman ve araçlarını üretir pozisyona geldi. Bunlar çok güzel gelişmeler, artarak sürecek. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde son 20 yıldır Türkiye tahmin edilemeyen bir şekilde büyüyor, büyümeye de devam edecek" diye konuştu.

3 / 4
Bakan Togg ile şehir turunda - Resim: 4

Trabzon’daki seçim çalışmalarına da değinen Karaismailoğlu, şöyle devam etti:

"Bizler de bu şehirde büyümüş, yetişmiş, bizi yetiştirmiş bu şehre milletvekili adayı olarak geri dönmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Trabzon büyüyecek, Trabzon’la birlikte Türkiye büyüyecek. 

Trabzon, Türkiye’nin en önemli yapı taşlarından biridir. Trabzon Türkiye’nin sigortasıdır diyebiliriz. Vatanını milletini seven, vatanına aşık insanların memleketidir. Biz de inşallah 14 Mayıs’ta çok başarılı bir sonuç alarak Türkiye’nin daha hızlı büyümesine çok büyüt etki sağlayacağız. Önümüzde bir ay var. Çalınmadık kapı bırakmayacağız. Bütün Trabzonluların gönlüne, oyuna talibiz. El ele, gönül gönüle tek hedefimiz güçlü Türkiye, lider Türkiye. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde durmak yok yola devam diyeceğiz. Türkiye Yüzyılı için doğru adımlarla, doğru adamla koşarak devam edeceğiz. Söz dinletilen Türkiye’den, sözü dinlenen Türkiye’ye geldik. Bu da güçlü lider ve güçlü yönetimler sayesinde oluyor. Türkiye, son 20 yıldır güçlü lideri sayesinde bütün dünyada söz sahibi olmuştur. Trabzon da bunun en önemli yapı taşlarından biridir. Bu sorumluluğu, bu görevi de Cumhurbaşkanımız bizlere vermiştir. O sorumluluğun, o güvenin farkındayız. O sorumluluğun gerektirdiği her şeyi de yapacağız. Bütün Trabzon’u kucaklayacağız." (DHA)

4 / 4
Haber3
Gizlilik İlkeleri Künye İçerik Kaldırma Talebi Reklam İletişim İnsan Kaynakları

Yasal Uyarı: Sitemizdeki tüm yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilmeden kullanılması kesinlikle yasaktır.

Yazılım & Tasarım:
Bilgin Pro
Haber3
  • Anasayfa
  • Son Dakika
  • Manşetler
  • Çok Okunanlar
  • Foto Galeri
  • Yazarlar
  • Güncel
  • Ekonomi
  • Memur
  • Çalışma Hayatı
  • Otomobil / Motosiklet
  • Magazin
  • Spor
  • Dünya
  • Medya
  • Kadın
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Sitene Ekle
  • Hava Durumu
  • İçerik Kaldırma Talebi
  • RSS
© 2025 Haber3.com Tüm hakları saklıdır. İçeriklerin izinsiz kopyalanması yasaktır.