Meme kanseriyle mücadele eden anne-kızın mücadelesi herkese örnek oldu
İzmir'de yaşayan biri 60 diğeri ise 31 yaşında olan anne kız birlikte yakalandıkları meme kanseri ile omuz omuza kanserle mücadele etmeye başladı.
İzmir'de yaşayan Melis Çabas'a (31), nisan ayında meme kanseri tanısı konuldu. Kemoterapisine bir gün kala annesi Asuman Uç'un (60) da meme kanseri olduğunu öğrenen Çabas, annesiyle omuz omuza kanserle mücadele etmeye başladı. Mücadele sürecinde evde yağlı boya tabloları yapmaya başlayan anne-kız, sanatla iyileşiyor.
Karşıyaka ilçesinde yaşayan, modellik yapan Melis Çabas'a, nisan ayında meme kanseri teşhisi konuldu.
Kemoterapisine bir gün kala annesi Asuman Uç'un da meme kanseri olduğunu öğrenen Çabas, kanserle mücadele sürecini annesiyle birlikte atlatmaya başladı.
Mücadele sürecinde evde annesiyle yağlı boya tabloları yaparak sanatla iyileşen Çabas, hastanede olmadığı günlerde hem modellik yapıyor hem de sosyal medyada kanserle ilgili içerikler üretiyor.