Anne ile oğulları bir oldu, babayı öldürdü ! Cinayette yeni detaylar

Anne ile oğulları bir oldu, babayı öldürdü ! Cinayette yeni detaylar
Güncelleme:

İzmir'de eşi ve 2 oğlu tarafından vahşice katledilen iş adamıyla ilgili soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı.

İzmir'de yanmış cesedi bulunan işadamı Cihat Murat Ö.'nün (46) eşi ve 2 oğlu tarafından bayıltıldıktan sonra, ormanlık alana götürülerek, lüks cipinde diri diri yakıldığı iddia edilmişti.

Öznur Ö., oğulları Hadi Ö. (24) ve Batuhan Ö. (19) ile bir kişi gözaltına alınmıştı. Batuhan Ö.'nün cebinden iki yeşil reçeteli ilaç çıktı. Batuhan Ö.'nün psikolojik tedavi gördüğünü ve hapları doktorun verdiğini söylediği öğrenildi.

SUSMA HAKKINI KULLANDILAR

Anne ve iki çocuk iddialara göre jandarmada ifade vermeyip susma hakkını kullandı.

Sabah gazetesinde yer alan iddiaya göre ise kumar ve gece hayatına düşkün olduğu belirlenen işadamının çok kıskanç olduğu, eşini kapı dışarı çıkarmadığı, şiddet uyguladığı öne sürüldü.

SAYISAL'DAN İKİ KEZ İKRAMİYE ÇIKMIŞ

Ö. ailesinin, en küçük üyesi 9 yaşındaki Yiğit'in olanlardan haberinin olmadığı, amcası Cahit Ö.'nün evinde kaldığı öğrenildi.
Öte yandan Murat Ö.'nün şu anda alzheimer hastası olan babasına Sayısal Loto'dan 10 yıl önce 500 bin, 5 yıl önce de 1 milyon lira büyük ikramiye çıktığı belirtildi.

ANNE VE OĞULLARI VAHŞİCE ÖLDÜRDÜ!

İddiaya göre, 14 Nisan akşamında anne ve oğulları, Murat Ö.'nün içeceğine uyutucu hap koydu. İçeceği içtikten sonra uyuya kalan babaya bir de iğne yaparak tamamen bayılması sağlandı. Ö., halıya serilip arabaya konuldu. Daha sonra Ahmetli Köyü ile Zeytinköy arasında bulunan dağ yoluna götürüldü. Aracı tali yola bırakan aile Murat Ö.'yü de içine bırakarak ateşe verdi.

Sabah

Etiketler cinayet İş adamı