Boşanıp babaevine dönen kızını bıçaklayarak öldürdü!

Boşanıp babaevine dönen kızını bıçaklayarak öldürdü!
Güncelleme:

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde eşinden boşanarak babaevine dönen 23 yaşındaki B.Y., 56 yaşındaki babası Ü.Y. ile yaşadığı tartışma sonucunda bıçaklanarak öldürüldü.

Manisa'nın Alaşehir ilçesi, eşinden ayrılıp babaevine dönen 23 yaşındaki genç bir kadının, kendi babası tarafından öldürüldüğü trajik bir asayiş olayına sahne oldu. Gece 01.00 sıralarında Caber Konaklı Mahallesi'nde meydana gelen bu acı olayda, 56 yaşındaki baba Ü.Y. ile kızı B.Y. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma cinayetle sonuçlandı. Babası tarafından bıçaklanan genç kadın olay yerinde hayatını kaybederken, cinayet zanlısı baba jandarma ekiplerince suç aletiyle birlikte kıskıvrak yakalandı. 

Gece Yarısı Başlayan Tartışma Ölümle Bitti

Edinilen bilgilere göre olay, Alaşehir ilçesine bağlı Caber Konaklı Mahallesi'ndeki aile evinde gerçekleşti. Evliliğini sonlandırarak kısa süre önce babaevine geri dönen 23 yaşındaki B.Y. ile 56 yaşındaki babası Ü.Y. arasında gece geç saatlerde sözlü bir tartışma patlak verdi. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kontrolden çıkması üzerine öfkesine hakim olamayan Ü.Y., kızı B.Y.'yi vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı.

Evden gelen sesleri ve yaşanan arbedeyi fark eden çevredeki vatandaşların acil durum merkezine ihbarda bulunması üzerine adrese hızla 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık personelinin olay yerinde yaptığı ilk tıbbi kontrolde, ne yazık ki genç kadının aldığı bıçak darbeleri sonucu yaşamını yitirdiği belirlendi. Nöbetçi savcılık ve olay yeri inceleme ekiplerinin detaylı çalışmaları sonrasında B.Y.'nin cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin saptanması ve otopsi işlemleri için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Cinayet Zanlısı Baba Gözaltında

Yaşanan vahim olayın hemen ardından bölgeyi çembere alan jandarma ekipleri, öz kızını öldüren cinayet zanlısı baba Ü.Y.'yi olayda kullandığı suç aletiyle birlikte evde yakalayarak gözaltına aldı.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor.

İHA