Her satırı dehşet! Kocasının cesedini tandırda yakan kadın için istenen ceza belli oldu

Her satırı dehşet! Kocasının cesedini tandırda yakan kadın için istenen ceza belli oldu
Güncelleme:

Isparta'da 3 çocuk annesi Emel G., boşandıktan sonra birlikte yaşamaya devam ettiği eski eşini eve sarhoş gelmesi üzerine çıkan kavgada av tüfeğiyle öldürdü. Emel G., eşinin cesedini tandırda yakarken, cinayeti çiftin büyük oğulları ortaya çıktı. Emel G.'nin ömür boyu hapsi isteniyor.

Isparta'nın Senirkent ilçesi Akkeçili köyünde 13 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen olayda, 3 çocuk annesi Emel G. ile boşandıktan sonra dini nikahla birlikte yaşamaya devam ettiği Ramazan Y. arasında tartışma çıktı. G., Y.'ı eve alkollü gelmesi üzerine başlayan tartışmada G., Y.'ı av tüfeğiyle ateş ederek öldürdü, ardından cesedini tandırda yaktı.

CİNAYETİ EN BÜYÜK OĞLU ORTAYA ÇIKARDI
Cinayet, çiftin Antalya'da yaşayan en büyük oğlunun babasından haber alamaması üzerine köye gelince ortaya çıktı. İhbar üzerine köye gelen jandarma ve sağlık ekipleri, evin tandırında Ramazan Y.'ın yanmış cesedini buldu. Gözaltına alınan Emel G., ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

ÇİFTİN ÇOCUKLARI OLAY GÜNÜNÜ ANLATTI
Isparta 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen duruşmaya, çiftin 3 çocuğu, sanık yakınları ve tarafların avukatları katıldı. Çocuklardan Ö.Y.'nin (17) 'suça iştirak'ten tutuksuz yargılandığı davanın duruşmasında, çiftin en küçük çocuğu Ö.Y. (6) tanık olarak dinlendi. Ö.Y., olay gününe ilişkin bir şey hatırlamadığını söyledi.

ÖMÜR BOYU HAPİS TALEBİ
Mütalaasını veren savcı, Emel G.'nin kasten adam öldürme suçunu işlediğine ilişkin yeterli delil bulunduğunu belirterek, sanık hakkında ömür boyu hapis cezası istedi. Savcı, tutuksuz yargılanan Ö.Y.'nin cinayete iştirak ettiğine ilişkin delil olmadığını, olay sonrası suç delillerinin ortadan kaldırılmasına yardım ettiğini belirterek, 5 yıla kadar hapis cezası verilmesini talep etti. Mahkeme heyeti, dava dosyasındaki eksiklerin giderilmesi için duruşmayı 8 Nisan'a erteledi.

DHA

Etiketler Isparta cinayet