Samsun'da kadına şiddet kamerada: Öğretmen eşini iş yerinde dövdü!
Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone OlSamsun'da öğretmen olduğu öğrenilen F.D.'nin eşini iş yerinde darbettiği anlar, güvenlik kamerasına yansıdı. Kadının şikayetçi olmadığı öğrenildi.
Samsun'un Atakum ilçesinde bir mobilya mazağasında meydana gelen olayda, öğretmen olduğu öğrenilen F.D.'nin eşinin iş yerinde darbettiği anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Yeni ortaya çıkan görüntülerdeki çiftin birbiri hakkında şikayeti olmadığı belirtildi.
Darp anları kamerada
Olay, geçen yıl aralık ayında Atakum ilçesindeki mobilya dükkanında meydana geldi. İddiaya göre, öğretmen olduğu belirtilen F.D., dükkanda çalışan eşi Z.D.’nin yanına gitti. İkili arasında tartışma çıktı. Bu sırada F.D., eşi Z.D.’yi darbetti. O anlara ilişkin, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.
Kadın şikayetçi olmadı
İş yeri sahibi F.D. hakkında dükkana zarar verdiği iddiasıyla şikayetçi oldu. Çiftin ise birbiri hakkında şikayetinin bulunmadığı belirtildi.
DHA
Bu Haberleri Kaçırma...
Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone Ol