Trafik magandası genç kadına kabusu yaşattı

Güncelleme:

İstanbul'da bir motosiklet sürücüsü ile bir kadın sürücü arasında çıkan yol verme tartışmasında, motosiklet sürücüsü genç kadının aracına tekme ve yumrukla saldırdı. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Olay, geçtiğimiz Cumartesi günü saat 12.46 sıralarında Kağıthane Emniyet Evleri Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde otomobiliyle eşi B.Ö. ile ablası E.B.’yi bekleyen E.Ö.’ın aracının yanına motosikletle gelen bir şahıs, yol istedi.

Ancak sürücü E.Ö. trafik yoğunluğu nedeniyle bunu yapamayacağını söyleyince şahıs, kadının aracına tekme ve yumruklarla saldırdı. Araçta annesi S.D. varken dehşeti yaşayan kadın, neye uğradığını şaşırdı. Annesiyle birlikte büyük korku yaşayan kadın, korkuyla aracında bağırdı. Tehditler savuran trafik magandasını çevredeki vatandaşların araya girmesiyle uzaklaştırıldı. Yaşananlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı. Mağdur E.Ö. ise yaşadığı o dehşet anları anlattı.

“Karardan hiç memnun değiliz, korkuyoruz”

Karar tepki gösteren E.Ö., “Şikayetçi olduk ve günlerdir bu konuyla ilgileniyoruz. Ancak kendisi denetimli olarak serbest bırakılmış. Şu an kendisi elini kolunu sallayarak geziyor. Ben orada tanıdığım insanların yanına aracımla gidemiyorum. Çünkü başıma ne geleceğini bilmiyorum. Bu şahsın zaten sabıkası kabarıkmış. Biz karardan hiç memnun değiliz. Bu kararın gözden geçirilmesi için elimizden geleni yapacağız. Söyleyebileceğim tek şey ne sizin ne de yakınlarınızın karşısına Allah bunları çıkartmasın. Bana bunu yapma hakkı yok ama bunu yapabileceği hiçbir hareketim olmamıştı. Günlerdir bununla yaşamak zorundayım” dedi.

Polis yakalayarak gözaltına aldı

Olayın ardından saldırıya uğrayan E.Ö.’ın şikayeti üzerine Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Çeliktepe Polis Merkezi Amirliği ekipleri, çalışma başlattı. Çalışmalar çerçevesinde görüntüleri inceleyen polis, şahsın Fehmi P. olduğu tespit edildi. Devam eden çalışmalarda ise bir cadde üzerine şahıs yakalandı.

Gözaltına alınarak emniyete götürülen şahsa ifadesi alınarak “tehdit-hakaret” suçundan adli işlem yapıldı. Emniyette işlemleri tamamlanan şahıs, sevk edildiği adliyede çıkartıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İHA