Antalya Bürosunun Bölge Haberleri (3)

Antalya Bürosunun Bölge Haberleri (3)

----------------------GECE MAGAZİN HABERLERİ----------------------En mutlu günTURİZMCİ Tolga Parlak ile Berra Ateş, 5 yıl önce başlayan mutlu beraberl...

----------------------

GECE MAGAZİN HABERLERİ

----------------------

En mutlu gün

TURİZMCİ Tolga Parlak ile Berra Ateş, 5 yıl önce başlayan mutlu beraberliklerini evlilikle taçlandırdı. Parlak'ın doğum gününde tanışan çift, aşklarını ölümsüzleştirdi. Lara Otel'de gerçekleşen düğün törenine katılan çiftin aile ve yakın çevresinden oluşan davetli grubu şıklıkları ile göz kamaştırdı. Alkışlar eşliğinde düğün alanına gelen çift, mutluluklarını resmiyete dökmek için nikah masasına oturdu. Kıyılan nikahın ardından ilk danslarını eden genç çifte konuklar da eşlik etti. Eğlenceli düğün töreni canlı müzik ile coşkuyla devam etti. Çift balayı tatil için mavi tura çıkacaklarını söyledi.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto1: Alkan Abacılar, İlkin Çobanoğlu

Foto2: Anna- Rafel Nilson

Foto3: Banu Berk, Tuğba Parlak, Vera Miller

Foto4: Beste Erkin, Gülsen- Gözde Gümüş

Foto5: Dilşad- Kemal Erdoğan

Foto6: Duran- Dilek Ateş, Necla- Kurtuluş Parlak

Foto7: Duygu- Akanay Mırız

Foto8: Efe Kahraman, Ece Tatlı

Foto9: Funda Felibeli, Pelin Altuniş

Foto10: Jan- Şennur Gönül, Esra- Cemal Öner

Foto11: Mehmet- Başak Beşer

Foto12: Necdet- Nergis Uçak

Foto13: Özlem- Ahmet Tambur

Foto14: Selen- Mustafa Erbaş

Foto15: Semih- Fulya Kahyaoğlu

Foto16-17: Nikah töreni

Foto18: Berra- Tolga Parlak

==============

Canlı müzik capcanlı gece

YAKIN arkadaşlar Hatice Sayın, Kübra Ayar ve Ezgi Özsolak yoğun geçen haftanın stresini birlikte attı. Keyifli bir akşam turu atan üçlünün gecede son durağı Soho Live oldu. Koyu bir sohbetin ardından kendilerini müziğin ritmine bırakan arkadaşlar sevdikleri şarkılarla keyif dolu anlar yaşadı. Erdinç'in canlı performansı ile bol bol dans eden üç arkadaş sempatik tavırları ile gecede öne çıktı. Üçlünün eğlencesi geç saatlere kadar hız kesmeden devam etti.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Hatice Sayın, Kübra Ayar, Ezgi Özsolak

===============

Eğlence dolu dizgin

BİR arkadaşlarının kına gecesine katılan Merve Bulgurcu ile Mehtap Cebeci, eğlenceye gece hayatında devam etti. Keyifleri yerinde olan ikili enerjik halleri ve neşeli tavırları ile coşkulu bir gece geçirdi. Club Ally'de buluşan ikili, arkadaşları ile dans ve müzik dolu anları paylaştı. Hız kesmeyen tempo sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti. İkili gecede bol bol anı fotoğrafı çektirdi.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Merve Bulgurcu, Mehtap Cebeci

============

Mezuniyeti kutladılar

LİSE arkadaşları Elif İrem Coşan ile Teslime Koyun, mezun olmanın sevincini yaşadı. Okul arkadaşları ile birlikte kutlamaya çıkan ikili yoğun bir eğitim öğretim dönemini daha bitirerek tatile başladı. Üniversite yıllarına hazırlık yapan ikili, sınav stresini atarak moral depoladı. Popüler bir işletmede gerçekleşen kutlama, ikili ve arkadaşlarına keyifli anlar yaşattı. DJ performansın hakim olduğu eğlence tempoyu düşürmeden devam etti.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Elif İrem Coşan, Teslime Koyun

==============

Kalender imaj değiştirdi

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin karşısında hizmet veren işletmelerden Paparazzi Bar'ın solisti Kalender, yeni imajı ile dikkat çekiyor. Bıyık ve sakal bırakan Kalender, eğlence dünyasında adından oldukça söz ettiriyor. Ulusal televizyon kanallarında video klibi yayınlanan ve büyük ilgi gören Kalender, kendine has yorum ve güzel sesi ile işyeri sahibi Nejla Şimşek'in de olmazsa olmazlarından biri olarak görülüyor.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Kalender, işletme solistleri Tahsin, Gözde ve işyeri sahibi Nejla Şimşek