Bakan Nebati'den Londra'daki görüşmelerle ilgili açıklama

Bakan Nebati'den Londra'daki görüşmelerle ilgili açıklama
Güncelleme:

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İngiltere'de yaptığı görüşmelerin ilk günü için "Türkiye Ekonomi Modelimizi anlattık" dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bugün Londra’da çeşitli bankaların ve yatırımcıların üst düzey yöneticileri ile yaptığımız birebir görüşmeler çok olumlu geçti. Türkiye Ekonomi Modelimizi ve atacağımız adımları aktarıp, karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Yarın da görüşmelerimize devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi.

İş insanları ve yatırımcılar ile görüşmek için Londra'ya giden Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati sosyal medyadan görüşmeyle ilgili paylaşımda bulundu.

"YARIN DA GÖRÜŞMELERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ"
Görüşmelerde, yeni ekonomi modeline ilişkin ayrıntıları yatırımcılara anlatan Bakan Nebati konuyla ilgili olarak, "Bugün Londra’da çeşitli bankaların ve yatırımcıların üst düzey yöneticileri ile yaptığımız birebir görüşmeler çok olumlu geçti. Türkiye Ekonomi Modelimizi ve atacağımız adımları aktarıp, karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Yarın da görüşmelerimize devam edeceğiz."