Bennu Gerede tacizcisini affetti !

Bennu Gerede tacizcisini affetti !

Ünlü fotoğrafçı Bennu Gerede, kendisini taciz ve tehdit eden şahsı affetti.

Atatürk'ün yaveri Hüsrev Gerede'nin torunu olan ünlü fotoğrafçı, eski manken ve oyuncu Bennu Gerede, kendisini taciz ve tehdit eden Emrin B.'yi affetti.

Ayakkabı boyacılığı yapan Emrin B. Gerede ile ayakkabılarını boyadığı sırada tanıştığını belirterek "O benim ablamdır. Özür dilerim, tekrarı olamayacak" dedi. Gerede şikayetinden vazgeçince mahkeme, 6 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Emrin B.'ye açılan 'tehdit hakaret ve taciz' davalarının düşmesine karar verdi.

Sabah'tan Ümit Uzun'un haberine göre, İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen dava dosyasındaki iddialara göre, Gerede geçen yıl Bebek sahilinde ayakkabılarını boyatmak için Emrin B.'nin(26) yanına gitti. Ayakkabılarını boyadığı sırada Gerede'ye fotoğrafını veren Emrin B. kendisine yardımcı olmasını istedi. Olumlu cevap alan Emrin B. Gerede'nin telefon numarasını aldı. Daha sonra Gerede'nin telefonuna, 'Her şey para değil, beni boyacıyım diye küçük görme. Eğer istersen son nefesinde bile sana kabulüm Bennum" şeklinde mesajlar atan Emrin B. olumsuz cevap alınca 'Evini yurdunu biliyorum, bana para ver' diye tehdit ve hakaretlerde bulundu. Emrin B.'nin tacizlerine dayanamayan Gerede şikayetçi oldu. Savcılık, Emrin B. hakkında 'taciz, tehdit ve hakaret' suçlarından 1 yıldan 6 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

"O BENİM ABLAMDIR, ÖZÜR DİLERİM"

Mahkemede ifade veren Emrin B., "Bennu Hanım sürekli boyacılık yaptığım yerden geçerdi. Yanıma geldiğinde ünlü olduğunu bildiğim için kendisine fotoğrafımı verdim. Bana, 'Yakışıklı çocukmuşsun, seni değerlendirebiliriz, telefonunu ver. Tatlı çocuksun, seninle görüşmek isterim' dedi. Bana çağrı atınca numarasını kaydettim. Daha sonra alkolün etkisiyle kendisine mesajlar attım. Yanlış yaptığını, duygularımla oynadığını anlattım. Kendisi benim ablamdır, özür dilerim tekrarı olmayacak. İki çocuğum var, kendisine zarar vermek istemedim " dedi.

AFFETTİ

Bunun üzerine Gerede, Emrin B.'yi affettiğini belirterek şikayetinden vazgeçti. Mahkeme, Emrin B. hakkında açılan 'taciz, tehdit ve hakaret' davalarının düşmesine karar verdi.