Beykoz Belediyesi'nde bir istifa daha
Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone OlCHP'li Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Melih Karakaya, görevinden istifa ettiğini duyurdu.
CHP'li Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Melih Karakaya, görevinden istifa ettiğini duyurdu.
"10 Mart 2025 tarihinde büyük bir onurla başladığım Beykoz Belediye Başkan Yardımcılığı görevimden bugün itibarıyla istifa ettiğimi kamuoyunun bilgisine sunuyorum" diyen Karakaya, "Görevim olsun olmasın, doğduğum, büyüdüğüm ve aidiyet hissettiğim Beykoz için aynı kararlılıkla, Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında mücadele etmeye devam edeceğim" ifadelerini kullandı.
Karakaya'nın açıklamasının tamamı şöyle:

İstanbul İl Başkanlığı'na kayyum atanan CHP'de Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler yolsuzluk soruşturması kapsamında gözaltına alınarak tutuklanmıştı. Beykoz Belediye Başkanlığı'nda Başkanlık koltuğuna da Başkan Vekili olarak Özlem Vural Gürzel oturmuştu.
Ancak Gürzel, CHP’den istifa ettiğini duyurdu.
Bugün de Cumhurbaşkanı ve AK Parti lideri Erdoğan, CHP’den istifa eden Beykoz Belediye Başkanvekili Özlem Vural Gürzel’in AK Parti'ye geçeceğini duyurmuştu.
Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone Ol