Cointral Türkiye'nin En Kapsamlı Kripto Para Platformu

Cointral Türkiye'nin En Kapsamlı Kripto Para Platformu
Güncelleme:

Türkiye’nin kripto para platformlarından Cointral, cazip işlem ücretleri ile kullanıcılarına yeni özellikler sunmaya devam ediyor.

Son olarak Türk Lirası’nı da işlemlere açan platform, referans sistemi ile kullanıcıların referans gelir elde etmelerine ön ayak oluyor.

Cointral Nedir?
Cointral, bitcoin, ethereum, ripple gibi kripto paraların alım-satımı ve takası konusunda kullanıcılarına hem şubelerinden hem de online platformundan hizmet veren bir kripto para platformudur. 2018 yılında kullanıcılarına kripto para alım-satım hizmeti vermeye başlayan Cointral, birçok kripto para faaliyetini tek bir çatı altında gerçekleştirerek büyük kolaylık sağlıyor.

Türkiye’nin en düşük işlem ücreti!
Birçok ürünüyle kripto paraları çeşitli hizmetlerde kullanabilmenizi sağlayan Cointral, piyasa alıcı ve piyasa yapıcı dahil olmak üzere P2P işlemlerinde de %0,1 işlem ücreti ile kullanıcılara büyük fırsat tanıyor.

Referans sistemi ne işe yarar?
Cointral’in kullanıcılarına sunduğu referans modeli ile kullanıcılar davet ettiği kişilerin işlemlerinden %25 referans geliri kazanabilecek.

Üyelik işlemlerinin ardından Referans sekmesine tıklayarak Referans kodunuzu ve kazanacağınız komisyon oranını görebilirsiniz. Arkadaşlarınızı referans linkiyle ya da referans kodunuzu paylaşarak üye olmaya davet ederek referans olabilirsiniz. Davet ettiğiniz arkadaşlarınızın yaptığı alım-satım işlemi karşılığında %25 referans geliri kazanabilirsiniz.

Cointral’e nasıl üye olunur?
Cointral’e üye olmak için formda yer alan e-posta ve parola bölümünü doldurarak hesabınızı oluşturabilirsiniz. Daha sonra e-posta adresinizdeki onay mailini onaylayarak hesabınızı aktif olarak kullanabilirsiniz. 5 btc’ye kadar KYC zorunluluğu olmayan Cointral’de TL yatırma işlemlerinde ise KYC doğrulamasını aktif hale getirmeniz gerekmektedir.

Kripto para alım satım işlemleriniz için https://www.cointral.com/tr/ adresini ziyaret ediniz.

Etiketler advertorial