İngiliz gazetelerine yine manşet oldu

İngiliz gazetelerine yine manşet oldu

Türk genç İngiliz kadını soyup soğana çevirdi.

Marmaris’e 2012 yılında tatile gelen Karen Reidy’yi kandıran Türk genç İngiliz gazetelerinde yeniden manşet oldu. Evlenmek için vaatlerde bulunup 3 yıl boyunca Karen Reidy ile ilişki yaşayan Türk gencin Karen’den 10 bin sterlin para aldığı ve geri ödemediği ortaya çıktı.

Karen Reidy, 2012 yılında annesini kaybettikten sonra Türkiye’ye geldiği tatille hayatının kabusunu yaşadı. Annesini kaybetmenin üzüntüsüyle bunalıma giren kadın, değişiklik olması için tatile geldiği Marmaris'te kendisinden 12 yaş küçük Türk gencine aşık oldu.

Karen o tarihte 140 kilo geliyordu. Kendini Şakir'e begendirmek için hızlı bir Diyet programına başlayan Karen hızla kilo kaybedip 76 kiloya düştü. 64 kilo veren Karen, Türk genç ile nişanlandı.

Bu arada ülkesine dönen Karen, sevgilisiyle sık sık Facebook üzerinden görüşmeyi sürdürdü. Aradan geçen 3 sene boyunca sevgilisine sürekli para yollayan kadın toplamda 10 bin sterlin para kaybetti. Çünkü Türk genç aldığı paraları asla kadına geri ödemedi. Birlikte oldukları süre içersinde gittikleri her yerde ücreti kendisinin ödediğini anlatan Karen Türk gence yeni giysiler ayakkabılar satın aldığını söyledi.

Ancak İngiltere’de geçen 3 senenin ardından Karen’e Facebook’tan hiç tanımadığı bir kadından mesaj geldi. Mesaja göre Türk genç aynı zamanda o kadının da sevgilisiydi. Gerçekle yüzleşince yıkıla İngiliz kadın Türk gencin kendisine aldığı kahve fincanı hediyenin birebir aynısın da o kadına aldığını kadının gönderdiği fotoğrafla öğrendi.

Daha önce de İngiliz manşetlerine haber olan Türk Genç bu kez sadece Karen Reidy’i aldatmasıyla değil bir de 10 bin sterlin parasını almasıyla da haber oldu. Olayın etkisinden kurtulan Karen’ın ise şu an eski halinden eser yok. Asla tatilde aşk yaşamayacağını söyleyen Karen Türkiye’yi hala çok sevdiğini artık her şeyi geride bıraktığını belirtiyor.