Molped güzelleri aranıyor !

Molped güzelleri aranıyor !
Güncelleme:

Molped’in geleneksel "Hey Girl Molped Kapak Kızı Yarışması"nda sona doğru...

Molped’in geleneksel hale gelen ve bu yıl 7’ncisi düzenlenen Hey Girl Molped Kapak Kızı Yarışması’nda heyecan giderek artıyor. Yaklaşık 900 genç kızın yarıştığı ve 15 finalistin belirlendiği yarışmada, Kapak Kızı’nın yanı sıra Sempati Güzeli www.heygirl.com.tr adresinden verilecek oylarla belirlenecek.

Molped ve Hey Girl iş birliğiyle gerçekleştirilen Hey Girl Molped Kapak Kızı Yarışması’nda artık son günler yaşanıyor, bu heyecanlı yarışa ortak olan genç kızlar Kapak Kızı ve Sempati Güzeli’ni merakla ve sabırsızlıkla bekliyor.

Yarışmada dereceye girecek olan ilk 3 Hey Girl kızı, jüri üyeleri tarafından belirlenecek. Molped ve Hey Girl yetkililerinin yanı sıra jüride yer alacak sürpriz isimler de yarışmaya ayrıca heyecan katacak.

Hey Girl Molped Kapak Kızı Yarışması’nın jürisi ise şöyle: Genç kızların hayranı olduğu Kolpa Grubu’ndan Barış Yurtçu, Avrupa Avrupa Dizisi’nin sevilen oyuncusu Burak Serdar Şanal, Arka Sıradakiler Dizisi’ndeki rolüyle genç kızların hayranlığını kazanan Gürbey İleri, güzelliği ve Survivor Yarışması’ndaki şampiyonluğuyla genç kızların örnek aldığı Merve Oflaz ve hem şarkıcılığı hem de oyunculuğuyla sevilen Gökhan Keser.