Binali Yıldırım'dan balkon konuşması

Binali Yıldırım'dan balkon konuşması
Güncelleme:

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Genel Merkezi'nde partili seçmenlere bir konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ankara'ya gelmesi öncesi Genel Merkez'de toplanan kalabalığa seslenen Binali Yıldırım'ın konuşmasından satır başları;

"Aziz milletim Ay Yıldızlı bayrağın gölgesinde can bulan 81 şehrimiz, tüm ülkemizden Allah razı olsun. Bizi, cumhurbaşkanımızı meydanlarda karşılayan bütün kardeşlerimize sevgilerimi gönderiyorum." Türkiye'nin her rengini, her köşesini selamlıyorum. Bugün bayram günüdür. 24 Haziran seçimleri demokrasi tarihimizin en önemli dönüm noktası olmuştur. Seçim kampanyasındaki tartışmalar artık geride kalmıştır. Bugün yeni bir gündür. Geçmiş geçmişte kaldı cancağızım. Yeni günde yeni şeyler söylemek lazım. 7'den 77'ye Türkiye Cumhuriyeti'nin tüm vatandaşlarının hukuku güvence altındadır artık.

Zaman kucaklaşma zamanıdır, Türkiye'ye yakışan demokratik olgunlukta bir seçimi başarıyla tamamladık. Bu zafer sizindir, bu zafer aziz milletimizindir. Türkiye'yi durdurmak isteyenler dize getirmek isteyenler dize gelmiştir. Millet kazanmıştır.

Bir kez daha Türkiye kazandı, bu seçimin kaybedeni yoktur. Siyasi rekabet bizim için yenme yenilme anlamına gelmez. Herkes. bütün vatandaşlarım emin olmalıdır ki Türkiye daha güçlü demokrasisiyle daha sağlam temellere oturmuş bir Türkiye olarak yoluna devam edecektir. Seçimlere bu kadar yüksek katılım olması vatandaşımızın Türkiye'nin geleceğine olan inancını güvenini en güzel şekilde göstermiştir. Bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Hangi partiye oy vermiş olursa olsun, her bir vatandaşımızın cumhurbaşkanı milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'dır.

Milletin iradesinin sonucuna gölge düşürmek isteyen hiçbir girişimi aziz milletimiz hoş karşılamayacaktır. Milletimiz Recep Tayyip Erdoğan'la durmak yok yola devam demiştir."