CHP'den sürpriz transfer... İYİ Parti'den CHP'ye geçti

CHP'den sürpriz transfer... İYİ Parti'den CHP'ye geçti
Güncelleme:

Yerel seçimlerde partisinin adayı yerine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu destekleyen ve İYİ Parti'den istifa eden Bahadır Erdem CHP'ye katıldı. Erdem'in CHP rozetini CHP lideri Özgür Özel taktı.

31 Mart yerel seçimlerin ardından CHP'ye yönelik katılımlara bir yenisi daha eklendi. Dün akşam Genel Merkez'e gelerek CHP lideri Özgür Özel'le bir araya gelen eski İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Bahadır Erdem, CHP'ye katıldı. CHP Grup Toplantısı'nda Erdem'i kürsüye davet eden Özel, rozetini bizzat taktı. Erdem, 10 Kasım 2023'te İYİ Parti'den istifa etmişti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, grup toplantısında partiye yeni katılan gençlere rozet taktı. Özel, geçen yıl İYİ Parti'den istifa eden Bahadır Erdem'in CHP'ye katıldığını açıkladı. Özel, kürsüye davet ettiği Erdem'e rozetini taktı.

CHP lideri, "CHP’ye çok önemli katkılar yapacak olan yakın mesai arkadaşımız olan Bahadır Erdem, babaevine katıldı" diye konuştu.

Bahadır Erdem ise "Benim ve ailem için çok önemli günde sayın genel başkanımıza benim hakkımda söylediği sözler için teşekkür ederim. Onur duydum. Türkiye'de adaletin ve hukukun yeniden parlaması için, eşitlik ve kadın hakları için elimden gelen her şeyi yapacağım" ifadelerini kullandı.

Önce üçüzlere, bugün de dördüzlere CHP rozeti

Geçtiğimiz hafta üçüzlere CHP rozeti takan Özgür Özel, bu hafta da 2001 doğumlu Özel, İlayda, Berkay, Olgay ve Gökay dördüzlere parti rozeti taktı. 

Özel, "Dört tane üyelik kaydını tamamladık. Çağrımıza uyarak, Atatürk'ün baba evine geldiler hoşgeldiler aramıza. Bundan sonra daha güçlüyüz" dedi.