İki milletvekili daha CHP'ye katıldı
Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone OlDEVA Partisi'nden istifa eden İstanbul Milletvekili Evrim Rızvanoğlu ile Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar, CHP'ye katıldı.
CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun 23 Mart’ta tutuklanmasının ardından düzenlemeye başladığı 'Millet İradesine Sahip Çıkıyor' mitinglerinin bu haftaki adresi Bakırköy oldu.
2 MİLLETVEKİLİ CHP'YE KATILDI
CHP Genel Başkanı Özgür Özel mitingde DEVA Partisi'nden istifa edip CHP'ye geçen İstanbul Milletvekili Evrim Rızvanoğlu ve Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar'ı kürsüye davet ederek rozetlerini taktı.
DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Evrim Rızvanoğlu ile Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar, 27 Haziran’da sosyal medya üzerinden yaptıkları açıklamayla partilerinden istifa ettiklerini duyurmuştu.
Saadet Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti'den 38 milletvekili CHP listelerinden seçilerek Meclis'e girmişti.
DEVA Partisi'nin 15 vekilinden 6'sı istifa etti. Bu isimlerden dördü CHP'ye katıldı.
Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone Ol