''Meclis'te MHP'den başka formüller de var''

''Meclis'te MHP'den başka formüller de var''
Güncelleme:

Hükümete yakınlığıyla bilinen Sabah gazetesinde Okan Müderrisoğlu dikkat çeken bir yazıya imzasını attı.

Sabah gazetesi yazarı ve aynı zamanda gazetenin Ankara Temsilcisi Okan Müderrisoğlu yazısının sonunda AK Parti’nin Meclis içersinde gizli ittifaklar da yapabileceğini ima ederek, “Unutmadan... TBMM'de seçmenin kurduğu denge, koşullara göre açık ve örtülü pek çok çözüm formülünü de yedeklemiş durumdadır!” ifadelerini kullandı.

Hükümete yakın Sabah gazetesinin Ankara temsilcisi ve yazarı Okan Müderrisoğlu, Cumhur İttifakı’na ilişkin dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. Yazısında Meclis’teki sandalye sayısının dağılımından dolayı denge ve denetleme rolünün etkin konuma geleceği ifade eden Müderrisoğlu’nun, MHP lideri Devlet Bahçeli’den övgü ile söz etmesinin ardından,“Süreç MHP'yi ve liderini yeni sistemin ‘anahtarına’ da ‘kilidine’ de dönüştürebilir” şeklinde yazması dikkat çekti.

Cumhur İttifakı’nı MHP’nin tıkayabileceği imasında bulunan Müderrisoğlu’nun yazısının son cümlesi de dikkat çekiyor. Müderrisoğlu yazısının sonunda AK Parti’nin Meclis içersinde gizli ittifaklar da yapabileceğini ima ederek, “Unutmadan... TBMM'de seçmenin kurduğu denge, koşullara göre açık ve örtülü pek çok çözüm formülünü de yedeklemiş durumdadır!” ifadelerini kullandı.