Özgecan Aslan adının yaşatıldığı yurtta anılacak.

Özgecan Aslan adının yaşatıldığı yurtta anılacak.

Beşiktaş Belediyesi Özgecan Aslan'ı unutmadı. Özgecan Aslan ölümünün 1. yılında Beşiktaş'ta adının yaşatıldığı Özgecan Aslan Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu'nda anılacak.

Mersin’in Tarsus İlçesinde geçen yıl 11 Şubat’ta vahşice katledilen ve Türkiye’yi büyük üzüntüye boğan üniversite öğrencisi Özgecan Aslan Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen törenle anılacak.Özgecan’ın anısına ölümünün 1.yılında adının verildiği yükseköğrenim kız öğrenci yurdunun önünde mumlar yakılarak anılacak. Programa  Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ve eşi Özlem Hazinedar ile birlikte çok sayıda vatandaş katılacak. Bu anlamlı etkinlikte siz değerli basın mensuplarını da aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Etkinlik kapsamında Beşiktaş Belediyesi’ne ait Özgecan Aslan Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu’nda bulunan Özgecan Aslan köşesinde, Özgecan’a hitaben bir defter açılarak davetliler ve vatandaşlar duygu ve düşüncelerini ifade edecekler. Özgecan’ın ruhu için helva ikramı yapılacak. Daha sonra Başkan Hazinedar ve eşi Özlem Hazinedar ile çok sayıda öğrenci ve vatandaşın katılacağı anma töreninde mumlar yakılacak, karanfiller ile anma töreni düzenlenecek.

6 Nisan 2015 Pazartesi Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ve yüzlerce kişinin katıldığı törenle Beşiktaş Belediyesine bağlı Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurduna Özgecan Aslan’ın adı verilmişti.

Yer: Beşiktaş Özgecan Aslan Kız Yurdu
Tarih: 11.02.2016
Saat: 19:00