Tanju Özcan'dan olay sözler: ''Böyle yalakalık görülmedi''

Tanju Özcan'dan olay sözler: ''Böyle yalakalık görülmedi''
Güncelleme:

CHP lideri Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı yapan ve Bolu'dan Ankara'ya protesto yürüyüşü gerçekleştiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan bu sefer de CHP'li eski milletvekili ve gazeteci Barış Yarkadaş'a canlı yayında "Dünya tarihi bu kadar büyük bir yalakalık görmedi" dedi.

CHP'li eski milletvekili Barış Yarkadaş, katıldığı bir canlı yayın programında Kılıçdaroğlu için CHP tabanındaki desteğinin yüzde 79 ile CHP tarihinin en yükseği olduğunu söyledi.  Yarkadaş, "CHP tabanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan başka bir alternatif görmüyor. Üstüste çok seçim kaybetti ama Kemal Bey bu zamana kadar bizi utandıracak hiç bir şey yapmadı. O yüzden CHP'yi temsil ediyor. 'Daha iyi biri gelene kadar Kemal Bey kalsın' diyor" dedi.

Yarkadaş, "Ekrem İmamoğlu'nun parti içindeki desteği yüzde 6.2 oranında. Özgür Özel'in aldığı destek de yüzde 2.8 oranında. Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 79 gibi bir oranla tarihindeki en yüksek parti içindeki destek oranına sahip." ifadelerini kullandı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan sosyal medya hesabı üzerinden Yarkadaş'ın sözlerine sert tepki gösterdi.

Dünya tarihi bu kadar büyük bir yalakalık görmedi diyen Özcan, şunları söyledi:

Yazıklar olsun. Dünya tarihi bu kadar büyük bir yalakalık görmedi. Neymiş; KK'nın desteği CHP tabanında %79'muş. Utanılacak bir şey yapmamış. (12 Seçim kaybı seni hiç utandırmıyor)

Neymiş; koca CHP'de Genel Başkanlık yapacak kimse yokmuş. İzleyin, bunları söylerken yüzü dahi kızarmıyor. Barış Yarkadaş, bu lafları etmek için ne aldın veya hangi belediyelerin sözünü aldın?