Yazlık sinemanın tadı Beylikdüzü’nde çıkar

Yazlık sinemanın tadı Beylikdüzü’nde çıkar

Ağustos ayı boyunca Cuma ve Cumartesi günleri Saat 21:00’da Cumhuriyet Caddesi Etkinlik Alanı’nda popüler filmler, sahneye taşınacak.

Beylikdüzü Belediyesi açık hava sinema günleri başladı. Sinemasever vatandaşlar, hafta sonunu Beylikdüzü Cumhuriyet Caddesi Etkinlik Alanı’nda “Mandıra Filozofu İstanbul” ile “Batman ve Robin” filmlerini izleyerek geçirdi. Çeşitli ikramlar eşliğinde gösterimde olan filmler, yaz akşamlarına da keyif kattı.

İlkinin Mandıra Filozofu İstanbul ile başladığı Beylikdüzü Belediyesi Açık Hava Sinema Günleri, 22 Ağustos’a kadar sürecek. Cuma akşamı Mandıra Filozofu’nun mizahi yorumları ile eğlenen vatandaşlar, filme kahkahaları ile eşlik etti. Sinema keyfini ikram edilen patlamış mısır ve gazoz ikramları daha da arttırdı.

Beylikdüzü Belediyesi’nin organizasyonu ile hazırlanan “Açık Hava Sinema Günleri”; 14,15, 21, 22 Ağustos tarihlerinde Saat 21.00’da Cumhuriyet Caddesi Etkinlik Alanı’nda devam edecek. Ağustos’un ikinci haftasında ise 14 Ağustos Cuma günü “Büyük Diktatör”, 15 Ağustos Cumartesi “Çiçek Abbas” yer alırken üçüncü hafta 21 Ağustos Cuma Çarli’nin Çikolata Fabrikası”, 22 Ağustos Cumartesi de “Pi’nin Yaşamı” izleyiciler ile buluşacak.

Klasik Müzik ve Barışın Sesi Yankılanacak

Vatandaşların keyifli bir yaz geçirmelerini isteyen Beylikdüzü Belediyesi, ilçenin kültür ve sanatla iç içe olmasını sağlayacak etkinlikler gerçekleştirmeye de devam edecek. 24, 26 ve 28 Ağustos’ta Beylikdüzü Klasik ismiyle klasik müzik konserleri ilçenin havasına hava katacak. Hemen ardından 29 Ağustos - 12 Eylül arası başlayacak 2. Barış ve Sevgi Buluşmaları da Beylikdüzü’ne anlamlı ve neşeli akşamlar yaşatacak.