Bir fenomen daha isyan etti: ''MASAK gelsin araştırsın''

Bir fenomen daha isyan etti: ''MASAK gelsin araştırsın''
Güncelleme:

Dilan Polat ve Engin Polat'ın tutuklanarak cezaevine konulmasının ardından sosyal medyada gözlerin çevrildiği fenomenlerden biri daha kendisinin hedef gösterildiğini savundu. 100'e yakın güzellik merkezi şubesi, 21 dairesi ve 12 aracı olduğu iddia edilen Almira Koçaklı "MASAK gelsin araştırsın" dedi.

Sosyal medyanın ultra lüks yaşam tarzları ile dikkat çeken fenomenleri Engin ve Dilan Polat çiftinin tutuklanmasının ardından tek tek "suçsuzum" paylaşımları yapmaya devam ediyor.

Son olarak 96 güzellik salonu, 21 evi, 12 arabası olduğu iddia edilen Almira Koçaklı, 'Temiz ticaret yapıyorum, MASAK gelsin araştırsın' dedi.

Henüz 25 yaşındaki Almira Koçaklı yıllar önce sosyal medyada çektiği videolarla ünlenmişti. Yüz binlerce takipçisi olan fenomen bir yıl önce de güzellik merkezleri açmaya başlamıştı. Koçaklı, Florya'daki ana şubeyi işletiyor, bir konuşmasında 'Bir ayda 5 şube' açtığını iddia etmişti. Koçaklı bu iddiayı redderek, "14 şubeye isim hakkı verdik, bir şubeyi kendim işletiyorum" dedi.

Show Haber'in haberine göre sosyal medyada, güzellik merkezi olan fenomenler dikkatleri çekerken, gözler bu kez de Almira Koçaklı'ya çevrildi. Koçaklı'nın 96 şubesi, 21 dairesi, 12 de arabası olduğu iddia edildi. Söz konusu iddiaların ardından açıklama yapan Koçaklı, yetkililere seslenerek "Beni araştırmanızı rica ediyorum" dedi.