NOW TV'nin yeni dizisi Sevdam Karadeniz'de şok ayrılıklar ve sürpriz transfer
Hem Haber3.com'a destek olmak hem de gündemi kaçırmamak için Haber3.com'u Google News'te favorilerinize ekleyin.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone OlTRT 1'deki 'Taşacak Bu Deniz' dizisine rakip olarak hazırlanan NOW TV'nin Trabzon Maçka'da çekilecek yeni dizisi Sevdam Karadeniz'de Aslıhan Malbora ve Emre Bey'in peş peşe ayrılıkları sonrası kadroya usta oyuncu Durul Bazan dahil oldu.
TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve büyük bir reyting başarısı yakalayan Taşacak Bu Deniz dizisine rakip olarak NOW TV tarafından hazırlanan Sevdam Karadeniz dizisinde hareketli saatler yaşanıyor.
Çekimlerine kısa bir süre kala başrol oyuncularının peş peşe projeye veda etmesiyle sarsılan dizi ekibi, kadrosunu usta bir isimle güçlendirdi. Kulislerden sızan son dakika bilgilerine göre, başarılı oyuncu Durul Bazan sevilen dizinin kadrosuna resmi olarak dahil oldu.
Başroller Emre Bey ve Aslıhan Malbora'dan Peş Peşe Veda
Yeni yayın döneminin en iddialı Karadeniz projelerinden biri olarak gösterilen dizinin hazırlık aşamasında beklenmedik krizler baş gösterdi.
Dizinin başrolleri için ekranların sevilen yüzleri Emre Bey ve Aslıhan Malbora ile prensipte anlaşmaya varılmıştı. Ancak çekimlerin başlamasına sayılı günler kala, her iki oyuncunun da sadece birkaç gün arayla projeden ayrıldıklarını duyurması medya gündemine bomba gibi düştü. Bu üst üste gelen vedaların ardından yapım şirketinin yeni başroller için kimlerle görüşeceği büyük bir merak konusu oldu.
Durul Bazan, 'Mahmut Yeniceli' Karakteriyle Ekranlara Dönüyor
Başrol krizinin gölgesinde çalışmalarına devam eden yapım ekibinden, izleyicileri heyecanlandıran yeni bir transfer haberi geldi. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın paylaştığı bilgilere göre; televizyon dünyasının tecrübeli ismi Durul Bazan Sevdam Karadeniz dizisinin ana kadrosuna katıldı. Usta oyuncu Bazan, dizide Şerif Erol'un hayat vereceği 'Durali Yeniceli' karakterinin oğlu olan 'Mahmut Yeniceli' rolüyle izleyici karşısına çıkacak.
Çekimler Trabzon Maçka'da Başlıyor
Karadeniz'in eşsiz doğasını ve derin kültürünü ekranlara taşımayı hedefleyen dizinin çekim mekanları da netleşti. Hazırlıkların hız kesmeden devam ettiği projenin set motoru, Trabzon'un tarihi ve turistik ilçesi Maçka'da "motor" diyecek. Başrol arayışlarının tamamlanmasının ardından tüm ekibin önümüzdeki günlerde Trabzon'a giderek çekimlere başlaması planlanıyor.
birsenaltuntas.com
Bu Haberleri Kaçırma...
Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone Ol