Yüzüklerin Efendisi dizisinden yeni fragman

Güncelleme:

Bu sene içerisinde izleyiciyle buluşacağı açıklanan Yüzüklerin Efendisi (The Lord of the Rings) dizisinden bir fragman daha geldi.

Bu yıl izleyicilerle buluşacak olan yeni dizilerin başında Amazon tarafından hazırlanan Yüzüklerin Efendisi (The Lord of the Rings) dizisi geliyor. 

Geçtiğimiz haftalarda diziden ilk fragmanı paylaşan Amazon, dün de kısa bir fragman daha paylaştı. Bu fragman aslında 14 Temmuz’da yayınlanacak ilk uzun fragmanın duyurusu niteliğinde. Amazon Prime Day sırasında yayınlanacak bu uzun fragmanın dizinin konusunda hakkında da önemli ipuçları barındırması bekleniyor.

 14 Temmuz’da yayınlanacak uzun fragmanın yayınlanmasına daha bir hafta olsa da, Amazon tarafından paylaşılan yeni kısa fragman da diziden yeni görüntüler görmemizi sağlıyor. Twitter ve YouTube hesapları üzerinden yaklaşık 15 saniyelik bir tanıtım videosu yayınlayan Amazon, fragmanın 50 saniyelik tam halini ise sadece Amazon Prime Video üzerinden yayınladı. Bu videoyu sadece Prime Video üyeleri izleyebiliyor. Eğer Prime Video üyesiyseniz, aşağıdaki videoda yer alan linkten fragmanın tam haline ulaşabilirsiniz.