Alman Takımı Mettmann'da Oynayan Çağrı Karakuş’un yeni Rotası Türkiye mi?

Alman Takımı Mettmann'da Oynayan Çağrı Karakuş’un yeni Rotası Türkiye mi?
Güncelleme:

Mettmann takımında kariyerine devam eden genç stoper Çağrı Karakuş, sakatlık döneminin ardından yeni bir atılıma hazırlanıyor.

06.10.1998 doğumlu savunma oyuncusu, Mettmann ekibinde yükselişe geçmek için kolları sıvadı. Türkiye'de daha önce Malatyaspor, Tepecikspor ve Sinopspor  takımların formasını giyen Karakuş, 83 maçta görev almış ve 6 gol kaydederek başarılı sezonlar geçirmişti.

Şimdi ise aynı başarıyı Almanya'da devam ettirmeyi hedefliyor. Çağrı Karakuş Almanya’da Türkspor Augsburg , Cronenberg SC kulüplerinde Oberliga grubunda 33 maça çıktı  bu maçlarda başarılı istikrarını yakalayan stoper,  Mettman takımıyla istikrarını sürdürmek istiyor. Çağrı Karakuş bu sezon, sakatlığının ardından önemli bir antrenman sürecini tamamladığını belirterek, "Sakatlığım sonrası toparlanmak için çok çalıştım. Antrenmanlar boyunca hem fiziksel olarak güçlendim hem de kendimi geliştirdim. Almanya'da oynadığım süre boyunca performansımı artırmak için çalışmaya devam ediyorum ve sonrasında da aynı kararlılıkla kendimi geliştirmeyi sürdüreceğim" dedi.
 
Mettmann ekibi ile sözleşmesi Haziran ayında sona erecek futbolcunun yeni rotası neresi olacağı merak konusu.

Etiketler Çağrı Karakuş