Mancini'den terör mesajı !

Mancini'den terör mesajı !

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Roberto Mancini, Türkiye'deki terör saldırılarına ilişkin açıklama yaptı.

Bir dönem Galatasaray´ı çalıştırmış olan Roberto Mancini, Ankara´daki son terör saldırısında babasını kaybeden eski futbolcusu Umut Bulut´a mesaj gönderirken, Türk halkının bu terör saldırılarını hak etmediğini ifade etti.

Serie A ekibi Inter Milan´ın Teknik Direktörü Roberto Mancini, Olimpiyat Stadı´nda dün akşam konuk oldukları ve 1-1 berabere kaldıkları Roma karşılaşması sonrası Türk gazetecilerin ricasını kırmayarak, Türkiye´de üst üste yaşanan terör saldırılarına ilişkin konuştu.

Çalışma arkadaşlarının, özel açıklama yapmasının kurallara aykırı olduğunu söylemesine karşın Mancini´nin, “Onlar benim Türk dostlarım, konuşmak istiyorum” demesi dikkat çekti.

“UMUT´UN BABASINI BU ŞEKİLDE KAYBETMESİ KORKUNÇ”

“Her şeyden önce Umut´a bir mesaj iletmek istiyorum” diye sözlerine başlayan Mancini, “Umut´un babasını bu şekilde kaybetmesi gerçekten korkunç. Onu kucaklıyorum. O kesinlikle olağanüstü bir çocuk” ifadelerini kullandı.

Tüm Türk halkını da kucakladığını söyleyen İtalyan teknik adam, sözlerine şöyle devam etti

“İstanbul´a ve Türk halkına dair çok iyi anılarım var. Bu yaşananlar için gerçekten çok üzgünüm. Umarım bu şeyler en kısa sürede biter, çünkü tüm Türk halkı ve İstanbul´daki insanlar bunu hak etmiyor, çünkü İstanbul gerçekten harika bir şehir.”

“PODOLSKİ BELKİ KORKMUŞTUR”

Mancini, peş peşe yaşanan terör saldırılarının ardından Galatasaray´ın Alman yıldızı Lukas Podolski´nin Türkiye´den ayrılmak istediği iddialarına dair ise, “Gerçekten bilemiyorum neden. Belki korkmuştur ve bu da normaldir. Umarım en kısa zamanda her şey yoluna girer” diye konuştu.