Nuri Şahin'den Ozan Tufan açıklaması

Nuri Şahin'den Ozan Tufan açıklaması

A Milli Takım futbolcularından Nuri Şahin ve Olcay Şahan, basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Nuri Şahin, Hırvatistan maçının ardından okların çevrildiği Ozan Tufan'la ilgili, "İlk izlediğimde ben de 'ah' dedim. Ama Ozan'ın saçını, 21 yaşındaki çocuğu bu kadar kullanmak çok yanlış. Onlar bizim değerimiz." şeklinde konuştu. Olcay Şahan ise, "Ozan inşallah yarın bir gol atar da herkese cevabını verir." sözleriyle genç futbolcuya destek verdi.

Nuri Şahin'in açıklamaları şöyle;

- Hırvatistan maçında bize yakışmayan kötü bir oyun oynadık. Hocamız bizi İspanya maçına çok iyi hazırlıyor. İspanya maçının zor olacağını biliyoruz. Biz kendi oyunumuzu oynadığımız zaman, her zaman şansımız olmuştur.

- Maçlara hep birlikte hazırlanmak gerekiyor. Orta sahada ben İniesta'nın neyini anlatayım ki.. Aynı takımda oynadım ama ben size Ramos'un neyini anlatayım. İspanya'nın çok iyi oyuncuları var.

- Kimse egosuyla davranamaz, ben küstüm diyemez. Öyle bi durum olursa önce Arda sonra biz tecrübeli oyuncular onun yolunu keseriz. Ben 27 yaşındayım büyük turnuva görmedim. 1.5 yıldır sakatım, burada olmam benim için çok mutluluk verici.

- Casillas bana çok yardımcı olmuştu. Onun oynamaması sürpriz ama De Gea'da çok iyi bir kaleci.İniesta umarım yarın iyi gününde olmaz. Arda'ya da sordum. Benim için dünya yıldızı sadece futbolculuk değildir. İniesta inanılmaz bir futbolcu.

Milliyet