''Türkler o paslaşmalara bayıldı''

''Türkler o paslaşmalara bayıldı''

The Sunday Times Gazetesi, Van Gaal ile arası açılan Robin Van Persie'nin ailesiyle birlikte Fenerbahçe'de istediği mutluluğu bulduğunu dile getirdi.

Pazar günleri yayınlanan The Sunday Times Gazetesi, bugünkü "Takımdaki yerimi geri almam için bana gerçek bir şans verilmedi" başlıklı haberinde, Manchester United Teknik Direktörü Van Gaal ile arası açılan Robin Van Persie'nin ailesiyle birlikte Fenerbahçe'de istediği mutluluğu bulduğunu dile getirdi.

"Robin Van Persie kendisini ve yolculuğunu  temsil edecek çok özel birşey istedi. Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda 18,000 ateşli taraftar ve 25 kamera ekibi karşısında sahaya eşi Bouchra, oğlu Shaqueel ve kızı Dina ile çıktı. Van Persie'nin Shaqueel ille topla oynamasına, utangaç küçük kızı Dina ile paslaşmasına , aile halkı olan Türkler bayıldı. Bouchra "Benim ismimi bile tezahürat yaptılar" diyerek güldü" şeklinde imza töreninden ayrıntılar veren The Sunday Times, daha önce Manchester City Akademisi'ne giden 8 yaşındaki Shaqueel'in Fenerbahçe Akademisi'ne gireceğini ve ilerisi için umut vaat ettiğine dikkat çekerken "Shaqueel de babası gibi transfer olduğuna inanıyor" ara başlık attı.
 
Van Gaal'ın kendisine takımdaki yerini alması için yeterince fırsat vermediğine inanan Van Persie, "Ben ulaşmak istediğim hedefi Fenerbahçe'de yakaladım. Ailem de benim gibi transferimin bir parçası" diye konuştu.