''Yıldızlar kazandırır, takımlar şampiyon olur''

''Yıldızlar kazandırır, takımlar şampiyon olur''

Dursun Özbek, hem transferi hem de bugün yapılacak olağanüstü genel kurulu değerlendirdi.

Sarı-kırmızılıların transferde karamsarlığa kapılmamasını isteyen Dursun Özbek, “Yıldızlar maç kazandırır ama takımlar şampiyon olur. Biz aceleci değiliz” dedi. Özbek, Melo’yu son ana kadar kazanmak istediklerini dile getirdi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, hem transferi hem de bugün yapılacak olağanüstü genel kurulu değerlendirdi.

MİLLİYET’e konuşan Özbek, transfer konusunda taraftarın karamsarlığa kapılmasına gerek olmadığını anlatarak, “Yıldızlar maç kazandırır ama takımlar şampiyon olur. Biz aceleci değiliz. Önümüze fırsatlar çıkarsa değerlendireceğiz. Mali olarak hassasiyetimiz yanlış anlaşılmasın.  olursa elbette yeni takviyeler olacaktır. Yine de 1 hafta, 10 gün sonra daha net konuşabiliriz” dedi.

Henüz takıma dönmeyen Melo konusunu da değerlendiren Özbek, “Melo’yu beğenmeyen var mı? Kararı kendisi verecek. Bizim futbolcumuz... Son ana kadar kazanmak düşüncesindeyiz. Ancak Melo burada belirleyici olan kişi” yorumunu yaptı.

‘Şartları görelim’

Başkan Dursun Özbek, Sneijder’in sözleşmesinin uzatılmasıyla ilgili olarak da, “Bunu düşünüyoruz ama şu an için bir görüşme yok. Bu yüzden şartları görmeden yorum yapmak doğru olmaz” ifadesini kullandı.

Cim-Bom’un patronu, genel kurul ile ilgili de şöyle konuştu:

“Bu normal bir kongre... Geçmişte de yönetimlerin sağlıklı çalışabilmesi için alması gereken yetkiler vardı. Borçların yapılandırılması, faizlerin düşürülmesi gibi... Satış, takas ve trampa haricinde daha önce istenen ve alınan yetkileri istiyoruz. Burada kimsenin endişelenmesine gerek yok. Satış gibi bir durum söz konusu değil... Proje geliştirilmesi gerekiyor. Örneğin Riva... Ruhsatlar iptal olmuş. Yeniden müracaat etmek lazım.”

Özbek, Mecidiyeköy’deki otelin 2016’dan itibaren nakit üreteceğini de belirtti.

Milliyet