Aboubakar için resmi teklif yapıldı !

Aboubakar için resmi teklif yapıldı !

Beşiktaş, Portekiz ekibinin golcüsü Aboubakar için resmi öneri sundu.

İki kulübün, satın alma opsiyonuna konacak rakam konusunda pazarlık halinde oldukları belirtildi

Transfer döneminin sonuna yaklaştıkça golcü arayışlarına hız veren ve rotasını Portekiz’e çeviren Beşiktaş Yönetimi, dün Vincent Aboubakar için resmi teklifini sundu. Porto Kulübü’nde dün yöneticilerle bir araya gelen siyah-beyazlılar, Kamerunlu oyuncu için 3 milyon euro kiralama bedeli önerdi.
 
Uzun bir süredir Beşiktaş’ın gündeminde olan fakat büyük bir gizlilikle görüşmeleri yürüten yönetim, aynı zamanda oyuncuyla da konuştu. Menajeri aracılığıyla futbolcuya teklif götüren Beşiktaş’ın, Aboubakar’dan olumlu yanıt aldığı ortaya çıktı.
 
Kamerunlu golcüyü Türkiye’ye getirme konusunda pazarlıkları sürdüren Kartal’ın, bu oyuncunun satış opsiyonunu daha da aşağıya çekmeye çalıştığı vurgulandı. Kulüpler önümüzdeki hafta tekrar bir araya gelecek ve transfer görüşmelerini noktalamaya çalışacak.
 
Tercihi Avrupa
 
Aboubakar da, futbola Avrupa’da devam etmek istiyor. Çin kulüplerinin yoğun ilgisinde bulunduğu belirtilen Aboubakar’ın dün itibariyle Asya takımlarından gelen teklifleri reddettiği ifade edildi.
 
Porto’da gelecek sezon forma giymesi zor gözüken Aboubakar’ın yeni sezonda başka bir takımda olması bekleniyor. Beşiktaş’ın haricinde Premier Lig’de Sunderland, Leicester City ve West Ham’ın da takipte olduğu iddia edildi.