Balıkesirspor'un Bolu kampı başladı

Balıkesirspor'un Bolu kampı başladı

Balıkesirspor Teknik Direktörü Sözeri, "Hedefe oynayan ve tartışılmayacak oyuncuları kadromuza katmaya devam edeceğiz" dedi.

PTT 1. Lig takımlarından Balıkesirspor, yeni sezon  hazırlıkları için Bolu'da kampa girdi.
 
Karacasu beldesinde kamp yapan kırmızı-beyazlı ekip, teknik direktör  Erkan Sözeri yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, kondisyon ağırlıklı  çalıştı.
 
Sözeri, gazetecilere yaptığı açıklamada, kampa gençlerle takviyeli 27  oyuncuyla başladıklarını, buradaki çalışmalarının 16 Temmuz'a kadar devam  edeceğini söyledi.
 
Sezon başı hazırlık kampını çok önemsediklerini belirten Sözeri, lige  en iyi şekilde hazırlanmak için futbolcuların motivasyonundan da memnun olduğunu dile getirdi. Erkan Sözeri, transferde ince eleyip sık dokuduklarını vurgulayarak  "Bir yabancı forvet daha kadromuza katıp, yerli oyuncular da alacağız.  Eksiklerimiz konusunda hazırlık maçları belirleyici olacak. Takımımızın ve oyuncu  grubumuzun karakter yapısına uyan transferler yapacağız. Camianın tekrar bir üst  lige çıkma beklentisi var. Hedefe oynayan ve tartışılmayacak oyuncuları kadromuza  katmaya devam edeceğiz" diye konuştu.