Beşiktaş’ta hedef Bony

Beşiktaş’ta hedef Bony

Beşiktaş, Wilfried Bony yarışındaki en büyük rakibi Swansea’nin, İspanyol Fernando Llorente’yi kadrosuna kattığını duyurmasıyla yeniden düğmeye bastı.

Beşiktaş, Gomez’den haber beklerken alternatif isimler üzerinde de çalışıyor. Manchester City’nin 28 yaşındaki golcüsü Wilfried Bony, adaylar arasında ilk isim olma özelliğini halen taşıyor. Fildişilinin eski takımı Swansea’nin de futbolcuya talip olduğunu açıklaması, Beşiktaş’ın bu transferde işini zorlaştırmıştı. Ancak, Premier Lig ekibinin geride bıraktığımız gün sürpriz bir biçimde İspanyol golcü Llorente’yi kadrosuna kattığını duyurması, Bony yarışında siyah-beyazlıları birden rakipsiz bıraktı.

GUARDIOLA İZİN VERDİ

Transfer görüşmeleri yapmak için Londra’da bulunan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Bony’nin menajeriyle önümüzdeki günlerde bir araya gelecek. Orman’ın bu görüşmede, yıldız futbolcuyu 1 sezonluğuna kiralamak için anlaşma zemini arayacağı öğrenildi. City’nin yeni menajeri Guardiola’nın da ayrılmasına izin verdiği Fildişili golcünün, gelecek sezon daha fazla forma şansı bulabileceği bir takımda forma giymek istediği ve bu sebeple Beşiktaş’a gitmeye oldukça sıcak baktığı ifade edildi.

AMK Gazetesi