Fenerbahçe kapalı kutu

Fenerbahçe kapalı kutu

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, sabah antrenmanını basına kapalı gerçekleştirdi.

Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde bulunan Fenerbahçe Resort ve Sport Topuk Yaylası Tesisleri’nde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, sabah saatlerinde günün ilk antrenmanını yaptı.

Basına kapalı yapılan antrenman, saat 10.00’da başladı ve toplam 1 saat 50 dakika sürdü. İlk olarak salonda 30 dakika süren bölgesel güçlendirici antrenman yapan oyuncular ardından sahaya geçti. 1 saat 20 dakika süren bu çalışmayı da oyuncular ısınma ve çabukluk çalışmalarının ardından pas organizasyonları yaptı ve dar alanda çift kale maçla tamamladı.

BASINA KAPALI ÇALIŞMA

Sarı-lacivertli takım Topuk Yaylası’ndaki 3. günde de antrenmanı basına açmadı. Sarı-Lacivertli takım, antrenmanlarını basına kapalı yapıp gözlerden uzak çalışırken, teknik direktör Vitor Pereira, as takım oyuncularının birçoğunun olmadığı kampta genç oyuncular ile ilgileniyor.

Pereira, CSMS Laşi ile 6 Temmuz’da oynanacak maçtan sonra A takıma katılabilecek oyuncuları belirleyecek. Geçen yıl kupa maçlarında forma şansı bulan Uygar, Caner Koca, Savaş, Yasir ve Ramazan’ın yanı sıra takıma monte edilebilecek isimlerin son durumuna bakacak olan Pereira, 3. hazırlık maçında ise Aatıf, Emenike, Persie gibi isimleri sahaya sürecek.

Bu arada ameliyat olan Volkan Demirel, salonda kuvvetlenmeye yönelik bireysel çalışmalar yaparken, sahada ise yürüyüş yapmakla yetindi. Dün rehabilitasyon yapan Persie ise bugün takımla çalıştı.