Fenerbahçe'den ara transfer dönemine damgasını vuracak hamle

Fenerbahçe'den ara transfer dönemine damgasını vuracak hamle
Güncelleme:

Ara transfer dönemi için çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe'de Ali Koç yönetimi dünyaca ünlü yıldız bir ismi renklerine katmak için İngiliz devinin kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Trendyol Süper Lig’de lider durumda bulunan Fenerbahçe, devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek istiyor. Sarı-lacivertliler Sportif Direktör Mario Branco, transfer çalışmalarına başladı.

İlk olarak defans bölgesine transfer yapmayı amaçlayan sarı-lacivertli takım, hücum hattına kanat forvet pozisyonunda oynayabilen bir isim dahil etmek istiyor. Bu konuda yeni bir gelişme yaşandı.

Sky Sport’un haberine göre Fenerbahçe, İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United’da forma giyen Fransız kanat oyuncusu Anthony Martial’i transfer etmek istiyor. Haberde Fenerbahçe’nin transferi kiralık gerçekleştirmek istediği belirtildi.

Ayrıca İngiliz ekibinin Martial’ı göndermesi durumunda maaş bütçesinin düşeceğinin altı çizildi. United takımından izin çıkarsa yıldız futbolcu, Fenerbahçe forması giyecek.

Manchester United’ın 2015 yılında 60 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı 28 yaşındaki Fransız forvetin güncel piyasa değeri 15 milyon euro olarak gösteriliyor.  İngiliz ekibiyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan futbolcuyu Fenerbahçe’nin bedelsiz olarak da kadrosuna katma durumu bulunuyor.

Öte yandan bu sezon 19 maçta 629 dakika süre alan Martial, 2 gol attı, 2 asist yaptı. İngiliz ekibinde 317 maça çıkan Martial 90 gol attı, 55 asist yaptı.